Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πιαλεία - ΑΓΙΑΞ 2-1


 Την δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ την Κυριακή το απόγευμα στην έδρα της Πιαλείας με τελικό σκορ 2-1. Το παιχνίδι έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο όπου κυριάρχησαν οι...


δυνατές μονομαχίες και οι.. βαθιές μπαλιές. Οι παίχτες της Πιαλείας ήταν αυτοί που έμπαιναν δυνατότερα στις προσωπικές μονομαχίες, έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς και πήραν φυσιολογικά, βάση της εξέλιξης του παιχνιδιού, την νίκη.
 Η ήττα αυτήν, έφερε τον ΑΓΙΑΞ στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με έναν βαθμό και πλέον η αναζήτηση αποτελέσματος θα πρέπει να γίνει επιτακτική ανάγκη. 



Το φιλμ του παιχνιδιού:

23': Γκολ 1-0.  Από κάθετη μπαλιά αντιπάλου παίχτη, ο τερματοφύλακας Τριμίντζιος δεν πρόλαβε με την έξοδο του τον αντίπαλο επιθετικό ο οποίος τον πέρασε, σέντραρε από πλάγια θέση και έδωσε έτοιμο γκολ στον συμπαίχτη του.
27': Μεγάλη ευκαιρία για την Πιαλεία όταν από εκτέλεση κόρνερ, αμαρκάριστος παίχτης της, έπιασε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Τριμίντζιο Βασίλη να μπλοκάρει την μπάλα.
29': Πολύ καλή ενέργεια του Πινιάρα Δημήτρη ο οποίος έβγαλε με ασίστ σε πολύ καλή θέση τον Κοτσίρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

46': Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Λάζαρου Μπαλαούρα πέρασε ο Πινιάρας Βασίλης.
56': Γκολ 1-1. κτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα στρώνεται στον Κοτσίρα ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφαρίζει για τον ΑΓΙΑΞ.
70': Γκολ 2-1. Από εκτέλεση κόρνερ και λάθος αντίδραση της άμυνας του ΑΓΙΑΞ που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο παίχτης της Πιαλείας γράφει του 2-1.
73': Εκτέλεση κόρνερ για τον ΑΓΙΑΞ, ο Κοτσίρας πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
76': Χαμένη ευκαιρία για την Πιαλεία όταν το σουτ του αντίπαλου παίχτη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
80': Κόρνερ για την Πιαλεία, καρφωτή κεφαλιά αντίπαλου παίχτη με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τριμίντζιου.
82': Πλασέ έξω από την περιοχή από τον Κοτσίρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
84': Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Πιαλεία. Ο αντίπαλος επιθετικός σε τετ α τετ με τον Τριμίντζιο, καταφέρνει να τον περάσει αλλά το πλασέ του βρίσκει το κάθετο δοκάρι και την μπάλα να κυλάει πάνω στην γραμμή του τέρματος μέχρι να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΑΓΙΑΞ.

Επόμενη αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο τον Α.Ο. Τρίκαλα....


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου