Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αντιμέτωπος με τον ΑΟΤ ο ΑΓΙΑΞ!!!

 Αν κάποιος μας έλεγε πριν τρία χρόνια πως ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς και ΑΟΤ θα έπαιζαν μεταξύ τους σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος θα τον περνούσαμε στην καλύτερη φαντασμένο και στην χειρότερη τρελό. Ήταν τότε που...


ο ΑΟΤ έπαιζε στην Β εθνική κατηγορία, απέκλειε στο κύπελλο τον ΑΡΗ που είχε προπονητή τότε τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και παίχτες όπως οι Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάλβο, Κόκε, Νέτο, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Πρίττας -όλοι τους έπαιζαν σε αυτό το ματς- και στον επόμενο γύρο βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ (ήττα με 3-2 και αποκλεισμός) για την φάση των 16 του θεσμού. Μόνο η ενδεκάδα του Παναθηναικού σε εκείνο το ματς λέει πολλά: Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (40' Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (75' Γκοβού), Λέτο, Νίνης, Σισέ.
 Τότε που ο ΑΟΤ ήταν έτοιμος μέσω της διαδικασίας των μπαράζ να επιστρέψει στα σαλόνια της Α εθνικής και στο ρόστερ του είχε παίχτες όπως οι Πουρής, Μπριλλάκης, Κόρμπος, Μπουκουβάλας, Μίνγκας, Ρούσεφ, Μπαριέντος, Κοντογουλίδης οι οποίοι έκαναν ή κάνουν ακόμη καριέρα σε ομάδες τις Σούπερ Λίγκ και είναι γνωστοί σε όλους μας. Κι όμως κάποιοι.... "γνωστοί-άγνωστοι" κατάφεραν και έφτασαν την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας να παίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των Τρικάλων και να προσπαθεί μετά από απουσία δύο ετών να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της.
 Έτσι, αυτό που κάποτε θεωρούσαμε αδύνατο, πλέον είναι γεγονός και ο ΑΓΙΑΞ την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας -πιθανότατα στις 6 Οκτωβρίου- θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς την ιστορική ομάδα του ΑΟΤ βάζοντας όλοι τα δυνατά μας -παίχτες, διοίκηση, φίλαθλοι- έτσι ώστε να είμαστε άξιοι αντίπαλοι απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο.


Ανακοίνωση της διοίκησης για τον ΑΟΤ:

 Η διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς νιώθει την υποχρέωση να καλωσορίσει τον ιστορικό ΑΟΤ στην Α1 κατηγορία και του εύχεται σύντομα να είναι και πάλι εκεί που του αξίζει και έχουμε μάθει να τον βλέπουμε, πρωταγωνιστή δηλαδή στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.
 Ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στηρίζει την προσπάθεια του ΑΟΤ να πετύχει τους στόχους του και συγχαίρει όλους όσους βοήθησαν έτσι ώστε να ξαναδούμε αυτήν την ομάδα και πάλι στα γήπεδα.
 Τέλος ελπίζουμε στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος στα οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι, να σταθούμε άξιοι σαν αντίπαλοι στην ομάδα του ΑΟΤ και την μεγάλη ιστορία που διαθέτει σαν ομάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου