Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. των μελών του ΑΓΙΑΞ- Νέα διοίκηση ανέδειξαν τα μέλη της ομάδας

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μελών του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στο κοινοτικό γραφείο του χωριού μας όπου το παρόν έδωσε η πλειοψηφία των μελών της ομάδας.
 Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστα Μόκας ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς λέγοντας πως με βάση τις....


πολλές -αγωνιστικές και οικονομικές- δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα μας από την αρχή της περιόδου, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατάφερε να σωθεί έστω και την τελευταία αγωνιστική, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχία για μια ομάδα με το υλικό και τις εγκαταστάσεις που έχει ο ΑΓΙΑΞ.
 Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αργύρης Τύμπας ο οποίος ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της χρονιάς ενώ τόνισε πως η ομάδα μας με την λήξη του πρωταθλήματος δεν έχει καμία απολύτως οικονομική εκκρεμότητα.

 Στην συνέχεια άρχισε η διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. το οποίο πλέον αποτελείται στο σύνολό του από νέα μέλη. Πρόκειται για τους:

Πρόεδρος - Βλαχόπουλος Ευθύμιος
Αντ/δρος - Αργυρόπουλος Γιώργος
Γραμματέας - Φουσιάνης Γιώργος
Ταμίας - Ζντρίβας Δημήτρης
Γενικός Αρχηγός - Κιτσόπουλος Δημήτρης
Μέλη - Γκουλιάφας Λάζαρος και Φουσιάνης Βασίλης


Από τις πρώτες δηλώσεις των μελών του νέου Δ.Σ. τονίστηκε πως μέλημα τους είναι να μείνει ο κορμός των παιχτών της ομάδας μας, να μπούνε σε αυτήν ακόμη περισσότερα παιδιά από την Ασπροκκλησιά και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να συνεχίσουν στα ίδια βήματα την πολύ καλή δουλειά της προηγούμενης διοίκησης βάζοντας στόχο να καταφέρουν να ανεβάσουν ένα σκαλί παραπάνω το επίπεδο αυτής της ομάδας.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως από όλα τα μέλη της πρώην διοίκησης τονίστηκε πως παρά την παραίτησή τους από το Δ.Σ. θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα και πρόθυμοι να βοηθήσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.


Ο νέος πρόεδρος του ΑΓΙΑΞ, Βλαχόπουλος Ευθύμιος














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου