Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πεντάρα για τον ΑΓΙΑΞ και ευχάριστα νέα....

 Με πέντε γκολ φιλοδόξησε η ομάδα μας το απόγευμα της Τρίτης την ομάδα του Κεςφαλόβρυσου σε ένα εύκολο παιχνίδι όπως δείχνει και το αποτέλεσμα του. Η ομάδα του Ηλία Γκουλιάφα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και....


προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με σκόρερ τον Γιάννη Κοτσίρα ο οποίος αγωνίστηκε για δεύτερη φορά φέτος με τα χρώματα του ΑΓΙΑΞ ερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-0 υπέρ του ΑΓΙΑΞ με σκόρερ τον Λευτέρη Μπαούτη.
 ΤΟ δεύτερο ημίχρονο άρχισε κι αυτό με γκολ με σκόρερ τον Χρήστο Μπέλλο. Τα υπόλοιπα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Μπαούτης Λευτέρης και Μπέλος Χρήστος ενώ η ομάδα του Κεφαλόβρυσου είχε μειώσει σε 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 Τα ευχάριστα ωστόσο νέα ήρθαν από την Πιαλεία αφού η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε τον Κόζιακα με 2-0 και έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος μας χωρίζουν πλέον τρεις βαθμοί από την σίγουρη σωτηρία της ομάδας. Να θυμίσουμε πως αν το Φλαμούλι δεν καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Γ εθνική κατηγορία, τότες οι τέταρτοι από το τέλος του πρώτου και του δεύτερου ομίλου της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορία, θα δώσουν παιχνίδι μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με έπαθλο την παραμονή τους στην κατηγορία.
Επίσης να πούμε πως ο ΑΓΙΑΞ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν, την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενείται από την ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού ενώ την τελευταία υποδέχεται τον Κόζιακα στην Ασπροκκλησιά σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά θα είναι σαν τελικός.... Παρακάτω βλέπετε την βαθμολογία των ομάδων που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.

12 Λυγαριά 38
13 Χρυσομηλιά 38
14 Κόζιακας 35
--------------------------------
15 Ασπροκκλησιά 32
-------------------------------
16 Μικρό Κεφαλόβρυσο 22
17 Γενέσι 8
18 Κεφαλοβρυσιακός 5


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου