Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Φήκη 0-3

Ακόμη μια ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ εντός έδρας, αυτήν την φορά από την ομάδα της Φήκης με σκορ 0-3. Η αντίπαλη ομάδα βρισκόταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρόλα αυτά η βαθμολογική διαφορά των ομάδων δεν....


φάνηκε στο γήπεδο αφού ο ΑΓΙΑΞ ήταν πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι και πλήρωσε ένα μπλακ άουτ στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού που δέχθηκε και τα τρία γκολ.
 Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού φάνηκε πως οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα θα κοιτούσαν στα μάτια τον αντίπαλο τους και με κορυφαίο για το πρώτο μέρος τον Αντρέα Μπέλο που έκανε άνω κάτω την δεξιά πλευρά των αντιπάλων δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη και η αντίπαλη ομάδα έφτιαξε ευκαιρίες χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ και το ημίχρονο να κλείσει χωρίς σκορ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ μπήκε και πάλι δυνατά, έχασε κάποιες μικροευκαιρίες ενώ η μεγαλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι ήρθε στο 60' όταν ο Λευτέρης Μπαούτης κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρήστος Μπέλος με τον αντίπαλο τερματο0φύλακα να αποκρούει και να κρατάει το 0-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας άρχισε να χάνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για να έρθει ένα καταστροφικό πεντάλεπτο από το 75 εως το 80 όπου δέχθηκε τρία τέρματα και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι....

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Αδάμος, Παπασωτηρίου Χ., Μπέλος Α., Μπαλαούρας Λ., Θεμέλης Κ., Μπαούτης, Κιτσόπουλος, Πινιάρας, Μπέλος Χ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου