Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΗΠΑΚΙ-ΑΓΙΑΞ 2-0

Ακόμα μια ήττα για την ομάδα μας σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο λόγο των καιρικών συνθηκών. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή αγωνιστικά με λιγοστές φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη του κέντρου και η λασπομαχία....


ας δούμε το φιλμ του αγώνα. 
Χαλαρό ξεκίνημα με την πρώτη καλή στιγμή για των αγιαξ να έρχεται στο 20' με των Μπαουτη να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει χαλαρά και να μαζεύει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 40' από κόρνερ όπου εκτέλεσε ο Μπελος πιάνει την κεφαλιά ο Μπαουτης και πάνω στη γραμμή βγάζει ο τερματοφύλακας.
Στο 44' και ενώ όλα δείχνανε ότι το ημίχρονο θα έκλεινε με το 0-0,το κηπακι από κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48' του αγώνα γίνεται το 2-0 μετά από επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα μας όπου δέχτηκε κλοτσιά στο πρόσωπο που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμενα στο νοσοκομείο.....(απολογισμός??? μια σπασμένη μύτη!!!)
Στο 63' του αγώνα ο Κώστας Θεμέλης θα βγει τετ α τετ αλλά δεν θα καταφέρει να βρει δίχτυα.                                                                                                                                                    Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έκανε κάτι αξιόλογο και ο αγωνας τέλειωσε με το σκορ να είναι 2-0. 
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ.
Ζιώγας(Αδαμος Βαλαντης) Μητραινας,Αδαμος Σ,Μπελος Χ,Μπελος Α,Γκουρουμανος,Θεμέλης,Κονης,Μπαουτης,Ζηκος,Κολιός.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου