Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Γόμφοι 1-3

 Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας πριν λίγο στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Γόμφων σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξή του είχε χαρακτηριστεί σαν τελικός αφού οι αντίπαλη ομάδα βρισκόταν έναν βαθμό πίσω από την.....


δική μας και έχει ίδιους στόχους, την παραμονή δηλαδή στην κατηγορία. Τι έπαιξε ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και φτάσαμε στην ήττα; Η ατυχία αφού η ομάδα μας δέχθηκε δύο αυτογκόλ, το καθαρό μυαλό αφού από την ομάδα μας έγιναν πολλά λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις της μπάλας, η εκτελεστική δεινότητα των παιχτών μας αφού χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες για τον ΑΓΙΑΞ και ο διαιτητής του παιχνιδιού ο οποίος είχε ανοιχτά τα αυτιά του και απέβαλε σωστά τον Κιτσόπουλο για κάτι που είπε στον βοηθό αλλά είχε τα μάτια του κλειστά σε πολλές φάσεις με αποκορύφωμα την φάση του 70' και με το σκορ 0-2, όταν σε παράβαση εντός περιοχής για την οποία θα σφύριζε πέναλτι ακόμα και ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, αυτός έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
 Στα του παιχνιδιού τώρα, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και τα κατάφερε, χάνοντας μάλιστα και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ραφαήλ Γκουρομάνο στο 15' ο οποίος από την μπαλιά του Λευτέρη Μπαούτη βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και με τον Μπαούτη στο 20' να αστοχεί μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κώστα Θεμέλη. Στο 25' ήρθε η ψυχρολουσία για την ομάδα μας όταν σε μια σέντρα, ο Χρήστος Κόνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Γιάννη Ζιώγα. Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, οι παίχτες μας σαφώς επηρεασμένοι από την εξέλιξη του αγώνα δεν έκαναν τίποτα σωστά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 45' μετά από λάθος της άμυνας οι φιλοξενούμενοι να βγουν στην αντεπίθεση και να πετύχουν εύκολα το 0-2 βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την νίκη.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Λάζαρου Μπαλαούρα έδωσε στην ομάδα  ηρεμία και την επιθετικότητα που χρειαζόταν με αποτέλεσμα όλο το παιχνίδι να γίνεται στην αντίπαλη περιοχή. Στο 57' ο Κώστας Θεμέλης με κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λευτέρη Μπαούτη ο οποίος και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ ο οποίος στο 65' έδιωξε εντυπωσιακά στην γωνία του το σουτ του Χρήστου Παπασωτηρίου. Στο επόμενο πεντάλεπτο έγιναν οι φάσεις που έκριναν οριστικά το παιχνίδι αφού στο 65' ήρθε η αποβολή του Κιτσόπουλου Τάκη ενώ στο 70' ήταν η φάση του πέναλτι. Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 85' με τον Κώστα Θεμέλη ο οποίος έπειτα από κόρνερ, από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 95' με αυτογκόλ του Δημήτρη Μήτραινα.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Κόνης (60' Κιτσόπουλος), Παπασωτηρίου, Μπέλος Α., Μόκας Σ., Αδάμος Σ., Μπέλος Χ., Θεμέλης Κ., Μπαούτης, Γκουρομάνος (46' Μπαλαούρας Λ.).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου