Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κεφαλόβρυσο - ΑΓΙΑΞ 0-0

 Ισόπαλο με σκορ 0-0 έληξε το σημερινό παιχνίδι του ΑΓΙΑΞ στην έδρα του Κεφαλόβρυσου σε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αργό ρυθμό. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σε παιχνίδι....


κέντρου με πολλά λάθη και μαρκαρίσματα που έκοβαν τον όποιον ρυθμό πήγαινε να πάρει το ματς. Όλα αυτά μέχρι το 80' αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την είσοδο του Σπύρου Θεμέλη στον αγωνιστικό χώρο, ο ΑΓΙΑΞ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, είχε δύο δοκάρια στο 82' με δυνατό σουτ του Σπύρου Θεμέλη και στο 85' με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου Μπελου και τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε και δύο πολυ΄δύσκολες επεμβάσεις σε σουτ των Σπύρου Θεμέλη και Κώστα Θεμέλη. Από την άλλη, η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γιάννη Ζιώγα στο 65' με τον νεαρό τερματοφύλακα να κάνει εξαιρετική απόκρουση και στο 87' όταν το σουτ του αντίπαλου επιθετικού μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ.


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Αδάμος Σ., Παπασωτηρίου Χ., Κολιός, Μπαλαούρας Λ., Θεμέλης Κ., Γκουρομάνος, Αδάμος Β. (60' Θεμέλης Σ.), Μπέλος Χ., Κιτσόπουλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου