Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Φήκη - ΑΓΙΑΞ 2-1

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα το πρωί στην έδρα της Φήκης, ένα αποτέλεσμα το οποίο με βάσει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο αδικεί τον....


ΑΓΙΑΞ ο οποίος ήταν καλύτερος από την αντίπαλό του και ίσως άξιζε ακόμα και την νίκη. 
 Σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη υπό βροχή, οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού πολύ καλά στοιχεία απέναντι στην τέταρτη βαθμολογικά ομάδα του ομίλου μας και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί μάλιστα σε πέναλτι που κέρδισαν το οποίο όμως εκτέλεσε άστοχα ο Σωτήρης Αδάμος. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και την ομάδα μας να χάνει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να φαίνεται για άλλη μια φορά η έλλειψη ενός κλασικού σέντερ φορ από την ενδεκάδα της.
 Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60', ήρθε η ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Μόκα ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ για φέτος και έφερε το ματς στα ίσια ενώ στα επόμενα λεπτά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για τον ΑΓΙΑΞ για να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Ο νόμος όμως του ποδοσφαίρου όμως για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας αφού λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Φήκης, σημείωσε το δεύτερο της γκολ και πήρε τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς.



Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Μόκας, Κολιός, Παπασωτηρίου Χ., Αδάμος, Θεμέλης Κ., Θεμέλης Σ., Γκουρουμάνος, Κιτσιόπουλος, Μπέλος Χ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου