Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πανχασιακός - ΑΓΙΑΞ 4-3

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι που έληξε πριν λίγο με αντίπαλο την ομάδα του Πανχασιακού στην έδρα του Γαβρόγου. Το ματς ήταν πολύ καλό και το κοινό που το παρακολούθησε, έφυγε από το γήπεδο. 
 Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για την ομάδα μας αφού μόλις στο 10' ο.....


Κιτσόπουλος με πολύ καλή κάθετη μπαλιά, έβγαλε τον Σάκη Ζήκο σε θέση βολής με το πλασέ του τελευταίου να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 10' άρχισε ο χορός των γκολ στο παιχνίδι αφού η ομάδα του Πανχασιακού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ψηλοκρεμασ΄τη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Η απάντηση από τον ΑΓΙΑΞ ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν στο 35' ο Σπύρος Θεμέλης εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά του αδερφού του Κώστα, κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Αδάμος Βαλάντης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι την ανατροπή στο σκορ η οποία όμως δεν ήταν και η μοναδική στο παιχνίδι. Το ημίχρονο έκλεισε με δύο γκολ ακόμη, ένα για κάθε ομάδα με τον διαιτητή να σφυρίζει ένα αυστηρό πέναλτι κατά του ΑΓΙΑΞ όταν η μπάλα βρήκε εξ' επαφής το χέρι του, πεσμένου στην προσπάθεια του να κάνει τάκλιν, Θοδωρή Κολιού και τον ΑΓΙΑΞ να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν στο 43' ο Σωτήρης Αδάμος εκτέλεσε φάουλ, ο Τάκης Κιτσόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να την ακουμπήσει με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο αντίπαλος τερματοφύλακας και τον ΑΓΙΑΞ να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 3-2.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανχασιακού μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και υποχρέωσε τον νεαρό τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ, Ζιώγα Γιάννη να κάνει για ένα ακόμη ματς εντυπωσιακές αποκρούσεις που δείχνουν το ταλέντο του. Στο 25' του παιχνιδιού ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Πανχασιακού όταν ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι πέναλτι σε μια φάση που κανένας -εκτός από αυτόν- δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ, έχασαν την συγκέντρωση τους, η ομάδα του Πανχασιακού ανέβηκε, έκανε ευκαιρίες και τελικά ήρθε το 92' του παιχνιδιού στο οποίο κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
 Για την ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Άκης Γκαντέλας ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μόκας, Αδάμος Σ., Ζήκος (70'Αγγέλου), Θεμέλης Σ. (45'Γκαντέλας), Θεμέλης Κ., Κιτσόπουλος, Κολιός, Γκουρομάνος, Ζτρίβας, Αδάμος Β. (90'Γκουλιάφας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου