Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Αμπελάκια 1-1

  Ισόπαλο 1-1 έληξε πριν λίγο το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΓΙΑΞ και τα Αμπαλάκια σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και πολύ γρήγορο ρυθμό με την ομάδα μας να πραγματοποιεί πολύ....


καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο μέχρι σήμερα και να δικαιούται ακόμα και την νίκη. 
 Ο ΑΓΙΑΞ μπήκε πολύ δυνατά και στο πρώτο μόλις λεπτό έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, οι αντίπαλοι έδιωξαν πάνω στην γραμμή του τέρματός τους. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 25 από προσωπική ενέργεια του Δημήτρη Μήτραινα ο όποιος βρέθηκε προωθημένος πλάγια και έξω από την περιοχή, κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά την οποία τελικά κατάφερε να κερδίσει και να δώσει στον Κιτσόπουλο ο οποίος σέντραρε στον Θεμέλη Σπ΄υρο που άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τα Αμπελάκια να έχουν την κατοχή και τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ να βγαίνουν σε αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο σκορ.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο, με απόκρουση της μπάλας πάνω στην γραμμή. Αυτήν την φορά όμως κοντά στο γκολ έφτασαν τα Αμπελάκια, με τον Σωτήρη Αδάμο να διώχνει σωτήρια λίγο πριν η μπάλα περάσει και μπει γκολ. Ότι όμως δεν έγινε στο 46', έγινε στο 65' όταν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, με τον Χρήστο Μπέλο στο 75' να σουτάρει και τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ, τον Ραφαήλ Γκουρουμάνο να εκτελεί κόρνερ και τον τερματοφύλακα να διώχνει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα και πάλι σε κόρνερ ενώ στο 87' χάθηκε ίσως η καλύτερη στιγμή για την ομάδα μας με τον Κώστα Θεμέλη ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετατετ και το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Μόκας, Κολιός, Ζτρίβας, Αδάμος, Θεμέλης Κ., Θεμέλης Σ., Γκουρουμάνος, Κιτσιόπουλος, Μπέλος Χ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου