Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Κηπάκι 4-1

 Άλλη μια νίκη με σκορ 4-1 σημείωσε η ομάδα μας πριν λίγο στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς, υποδεχόμενη το Κηπάκι σε ένα παιχνίδι όπου η φιλοξενούμενη ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με.....


εννέα παίχτες. Το γεγονός αυτό ίσως επηρέασε αρνιτικά τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ οι οποίοι με δύο παίχτες παραπάνω σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκειά του και κατάφεραν να μετατρέψουν ένα εύκολο παιχνίδι όπως έδειχναν τα πράγματα πριν την έναρξη του σε ντέρμπι. 
 Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 10' για τους φιλοξενούμενου όταν το σουτ του αντίπαλου παίχτη σταμάτησε ο τερματοφύλακας Ζιώγας. Από εκεί και πέρα, ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας με τους παίχτες του να προσπαθούν κυρίως με ατομικές ενέργειες να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα και τον Κιτσόπουλο να χάνει δύο καλές ευκαιρίες στο 18' και στο 24', ενώ ένα λεπτό αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο με πρόβλημα στον προσαγωγό του. Το 1-0 για την ομάδα μας έγινε στο 37' με τον Θοδωρή Κολιό να β΄ρισκεται στην σωστή θέση και με ψύχραιμο πλασέ να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα μας. Το γκολ αυτό του Κολιού όμως αντί να δώσει ώθηση στους παίχτες για ακόμη ένα που θα έκρινε ουσιαστικά το ματς, τους εφησύχασε και έτσι ήρθε η ισοφάριση από την άσπρη βούλα του πέναλτι που σωστά υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει μια φλύαρη κατοχή της μπάλας καταφέρνοντας στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση στο 65' να φτάσει και στο γκολ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, ο Σπύρος Θεμέλης από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-1 το έκανε και πάλι ο ίδιος παίχτης στο 71' αυτήν την φορά με εντυπωσιακό τρόπο αφού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το τελικό 4-1 έγινε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βαλάντης Αδάμος σέντραρε συρτά από πλάγια και ο επερχόμενος Ραφαήλ Γκουρομάνος στόπαρε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε άδεια εστία πέτυχε το τελικό 4-1. 

 Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Αδάμος Σ., Μόκας, Ζήκος (60' Αγγέλου), Ζτρίβας, Μπαλαούρας Λ., Θεμέλης Κ. (70' Μήτραινας), Γκουρομάνος, Θεμέλης Σ., Κολιός, Κιτσόπουλος (25' Αδάμος Β.).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου