Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Πορταϊκός 1-1

  Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε πριν λίγο το παιχνίδι του ΑΓΙΑΞ με τον Πορταϊκό στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και είχε από όλα. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα, από.....


μια κόκκινη κάρτα, πολλές φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και πολλές γκρίνιες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. 
 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Η ομάδα μας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι αφού μόλις στο 3', ο Χρήστος Μπέλλος έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, περπάτησε μερικά μέτρα και με κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα σε μια φάση όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Το πολύ καλό ξεκίνημα όμως της ομάδας μας ήρθε να χαλάσει μια φάση στο 15' λεπτό όταν σε σουτ των αντιπάλων, η μπάλα η οποία είχε κατεύθυνση προς το τέρμα. βρήκε στο χέρι του Δημήτρη Μήτραινα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι αλλά να δείχνει και τραβηγμένη απευθείας κόκκινη κάρτα στον έμπειρο αμυντικό της ομάδας μας. Το πέναλτι ήταν εύστοχο και έτσι μόλις στο 15' η ομάδα μας δέχθηκε την ισοφάριση ενώ θα συνέχιζε και το ματς με δέκα παίχτες. Αυτό έδωσε ώθηση στους παίχτες του Πορταϊκού οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου με τον τερματοφύλακα Ζιώγα να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις και να κρατάει την ισοπαλία για την ομάδα μας.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΓΙΑΞ κατάφερε κάπως να ισορροπήσει το παιχνίδι, παρόλα αυτά η αντίπαλη ομάδα ήταν και πάλι καλύτερη αφού εκμεταλλευτικέ την αριθμητική της υπεροχή και την κούραση των δικών μας παιχτών. Όλα αυτά μέχρι το 70' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίχτης του Πορταϊκού μετά από διαμαρτυρία στον διαιτητή και επανήλθαν οι ισορροπίες στο ματς. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού, δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση για τις δύο ομάδες.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου