Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Δενροχώρι 0-3

 Άσχημη εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από βαριά ήττα, πραγματοποίησαν οι παίχτες μας σήμερα το πρωί στην αναμέτρηση με τον Δενδροχώρι με το.....


τελικό 0-3 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο όπου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο οργανωμένοι ως ομάδα και κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη. 
 Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΑΓΙΑΞ αφού μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με κοντινό πλασέ. Αυτό ίσως και να επηρέασε τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου, είχαν κακή κυκλοφορία της μπάλας και γενικά πολλές λάθος επιλογές. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και έτσι πήγαν στο ημίχρονο έχοντας μια διαφορά ασφαλείας. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ παρουσιάστηκε καλύτερος από ότι στο πρώτο, προσπάθησε να φτάσει σε κάποιο γκολ, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και απείλησε κυρίως από πλάγια με σέντρες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μειώσει το σκορ. Τα πάντα κρίθηκαν στο παιχνίδι στο 70' όταν η ομάδα του Δενδροχωρίου, που είχε και δύο δοκάρια στο ματς, έφτασε στο τρίτο τέρμα και έγραψε το τελικό 0-3. Στα θετικά της ομάδας μας η επιστροφή έπειτα από τραυματισμό του Χρήστου Μπέλου.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Μόκας, Θεμέλης Σ., Ζήκος, Αδάμος Σ., Θεμέλης Κ., Κολιός, Μπέλος, Κιτσόπουλος, Γκουλιάφας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου