Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δροσερό - ΑΓΙΑΞ 2-0

 Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας, αφού γνώρισε την ήττα στην έδρα του Δροσερού με σκορ 2-0 ένα αποτέλεσμα το οποίο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται....


δίκαιο αφού η γηπεδούχος ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη απέναντι σε έναν ΑΓΙΑΞ ο οποίος έδειξε πολλές αδυναμίες. Τα γκολ για την ομάδα του Δροσερού σημειώθηκαν στο 12' με πέναλτι και στο 55' με πλασέ μέσα από την περιοχή. 
 Πολύ καλή η εμφάνιση του τερματοφύλακα Ζιώγα για την ομάδα μας ο οποίος πραγματοποίησε 2-3 εντυπωσιακές αποκρούσεις. Από την άλλη, οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε πολλές φάσεις την αντίπαλη εστία αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν κοντά στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι μέσα στο παιχνίδι στο 82' όταν ο Βαλάντης Αδάμος από πολύ καλή θέση σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
 Σε γενικές γραμμές, παρά το κακό αποτέλεσμα, ο ΑΓΙΑΞ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού για πολλούς νεαρούς παίχτες, ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι της καριέρας τους στην Α1 ερασιτεχνική και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους και να ανεβάσουν και την απόδοσή τους.
 Στα δυσάρεστα του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Μιχάλη Φουσιάνη ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έπεσε άσχημα και χτύπησε στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο και να χρειάζεται να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση. Να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:



Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

Γοργογύρι - Κεφαλ/κος 2 - 1
Φήκη - Κηπάκι 6 - 0
Γόμφοι - Πιαλεία 0 - 1
Αμπελάκια - Χρυσομηλιά 2 - 0
Βυτουμάς - Λυγαριά 1 - 0
Περιστέρα - Δενδροχώρι 3 - 0
Δροσερό - Ασπροκλησια 2 - 0
Γενεσι - Πορταικός 0 - 3
Κεφαλ/σο - Πανχασιακος 0 - 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου