Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Μεγ. Καλύβια 1-4

 Με ήττα αποχαιρέτησε την Α' ερασιτεχνική ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς αφού στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος χθες το απόγευμα στην έδρα του έχασε από τα Μεγάλα Καλύβια με σκορ 1-4. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλές.....


ευκαιρίες και την ομάδα των Καλυβίων να είναι καλύτερη στην τελική προσπάθεια και να φτάνει στην νίκη.
 Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δύο αντιπάλους και έτσι οι παίχτες των δύο ομάδων έπαιξαν ελεύθεροι από βαθμολογικά κίνητρα προσφέροντας στους φιλάθλους ένα πολύ καλό θέαμα με πολλά γκολ. Το 0-1 έγινε στο 20' όταν σε απόκρουση του τερματοφύλακα Πετρένκο, η μπάλα στρώθηκε στον αντίπαλο επιθετικό ο οποίος από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα Καλύβια διπλασίασαν το σκορ όταν ο Μήτραινας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του. Ο ίδιος παίχτης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν αυτός που σκόραρε για τον ΑΓΙΑΞ μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες τον ΑΓΙΑΞ να έχει τις περισσότερες αλλά να είναι άστοχοι οι παίχτες του στην τελική προσπάθεια και τα Καλύβια να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και να φτάνουν στην τελική επικράτηση.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Πετρένκο, Μπούλμπος, Μήτραινας, Ζαφείρης, Αγγέλου, Φουσιάνης (55' Κοτσίρας), Δερμάνης, Μόκας Α, Πάτρας, Γκουρομάνος (50' Μοκας Σ.), Καλτσούδας.


5 σχόλια: