Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Όσο ζεί ελπίζει ο ΑΓΙΑΞ...

 Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η ομάδας στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Κρύα Βρύση στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε....


βαρύ κλίμα εξ αιτίας του χαμού του Δημήτρη Ζαχαράκη. Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού τίμησαν την μνήμη του Δημήτρη, αφήνοντας λουλούδια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου που υπήρχε γι' αυτόν τον σκοπό ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα του παιχνιδιού, με τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ να φορούν στην διάρκειά του μαύρα περιβραχιόνια.
 Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ΑΓΙΑΞ έτυχε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος έκανε χατ τρικ και έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα μας. Το τελικό αποτέλεσμα το παιχνιδιού ήταν 4-1 με τον Δερμάνη να πετυχαίνει το άλλο γκολ του ΑΓΙΑΞ.
 Το πρώτο ημίχρονο είχε στην ουσία μια αξιόλογη φάση, αυτήν του γκολ για τον ΑΓΙΑΞ όταν στο 30' ο Μπαλαούρας Ζ. επιχείρησε σέντρα σουτ από πλάγια και ο Καλτσούδας με τακουνάκι άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για τον ΑΓΙΑΞ και πάλι στο 54' με τον Στέργιο Δερμάνη να χρίζεται σκόρερ αλλά την αντίπαλη ομάδα να απαντάει άμεσα αφού δύο λεπτά αργότερα, ο Βασίλης Αλμπάνης με κεραυνό έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Μάλιστα η ομάδα της Κρύας Βρύσης  έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή όταν και πάλι το σουτ του Αλμπάνη λίγα λεπτά αργότερα, απέκρουσε ο Πολίτης δύσκολα στην γωνία του. Το παιχνίδι για την ομάδα μας καθάρισε τελικά ο Γιάννης Καλτσούδας μέσα σε ένα τρίλεπτο αφού σκόραρε στο 67΄και στο 70' γράφοντας το τελικό 4-1.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


1 σχόλιο: