Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βαριά ήττα για τον ΑΓΙΑΞ στην Φαρκαδόνα....

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι της στην έδρα της Φαρκαδόνας με σκορ 4-0 και έχασε άλλη μια ευκαιρία να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα ενώ πλέον οι ελπίδες της για παραμονή γίνονται ακόμα λιγότερες. Το παιχνίδι άρχισε με...


τον χειρότερο τρόπο για τον ΑΓΙΑΞ αφού μόλις στο 15' βρέθηκε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού και αφού προηγουμένως στο 5' ο Σάκης Κάκιας έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του Πολίτη. Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με τον ΑΓΙΑΞ να παίζει καλύτερα από τον αντίπαλο του αλλά η υπεροχή να είναι κυρίως στον χώρο του κέντρου και μακριά από την αντίπαλη εστία. Όλα αυτά μέχρι το 45' όπου η ομάδα της Φαρκαδώνας διπλασίασε τα τέρματα της και πήγε στα αποδυτήρια με σαφές προβάδισμα νίκης.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με παρόμοιο τρόπο με το πρώτο αφού στο 50'΄χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά μπροστά από το τέρμα του επιθετικού, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πολίτη ενώ το 3-0 ήρθε στο 75' όταν από λάθος της άμυνας του ΑΓΙΑΞ η μπάλα στρώθηκε σε παίχτη της Φαρκαδώνας ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Το τελικό 4-0 ήρθε στο 90' και έκανε ακόμη πιο βαριά την ήττα της ομάδας μας.
 *Τραυματίες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι Δημήτρης Τσίτσαρης και Μπέλος Αντρέας, ο πρώτος έπειτα από σκαριά που δέχθηκε στον αστράγαλο ενώ ο δεύτερος με πρόβλημα στον προσαγωγό.


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου