Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Φήκη 4-3: Ακόμα σκοράρει ο Καλτσούδας....

 Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΓΙΑΞ σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς με σκορ 4-3, ένα αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας σήμερα ο.....


Γιάννης Καλτσούδας ο οποίος ήταν σε εκπληκτική μέρα αφού πέτυχε τα τρία τελευταία γκολ του ΑΓΙΑΞ, με το τελευταίο να έρχεται στο 92' και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα μας. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με αρκετά γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο παρά την συνεχόμενη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών.
 Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας αφού μόλις στο 5' ο Πάτρας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, βρήκε τον Δερμάνη στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος με πολύ καλή κεφαλιά, έκανε το 1-0. Η.... χαρά όμως κράτησε λίγο αφού στο μέσα σε ένα τρίλεπτο η Φήκη βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ με γκολ που σημείωσαν οι παίχτες της στο 9' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 12' με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι παίχτες του Σάκη Μπέττα προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με την μεγαλύτερη ευκαιρία να χάνεται από τον Σάκη Κάκια του οποίου την κεφαλιά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 45' με τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ της απόκρουσης του τερματοφύλακα σε δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση του Μπέλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τις δύο ομάδες ισόπαλες στα  αποδυτήρια.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως ακριβώς και το πρώτο, με γκολ δηλαδή για τον ΑΓΙΑΞ όταν στο 47' ο Μπέλος και πάλι έβγαλε την ασίστ από πλάγια με τον Καλτσούδα να πλασάρει σωστά και να κάνει το 3-2. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο ΑΓΙΑΞ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες με τον Πάτρα, τον Δερμάνη και τον Μόκα ενώ του ακυρώθηκε λανθασμένα και ένα γκολ όταν σε μια αντεπίθεση, ο Μόκας μπήκε μέσα στην περιοχή, άνοιξε το κοντρόλ και ο Καλτσούδας που ήταν πίσω από την μπάλα σκόραρε με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία του. Και ενώ η εξέλιξη του παιχνιδιού έδειχνε πως ο ΑΓΙΑΞ θα σκοράρει, ήρθε στο 60' μια εκτέλεση φάουλ η οποία ξεγέλασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα της ομάδας μας και έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια με το σκορ να γίνεται 3-3. Παρόλα αυτά ο ΑΓΙΑΞ συνέχισε να πιέζει χάνοντας ακόμα δύο ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα την σέντρα-σουτ του Ζαφείρη και τον Γιάννη Καλτσούδα να σημαδεύει την συμβολή των δοκών στο πλασέ που επεχείρησε από πλάγια θέση. Η λύτρωση για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε τελικά στο 92' με τον Καλτσούδα να βρίσκεται και πάλι στην σωστή θέση μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το τρίτο προσωπικό του τέρμα. 
 Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Πολίτης, Μπούλμπος, Μήτραινας, Μπέλος, Τσίτσαρης, Κάκιας, Δερμάνης, Θεμέλης (35' Μπαλαούρας Λ.), Πάτρας, Μόκας (60' Ζαφείρης), Καλτσούδας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου