Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μετέωρα - ΑΓΙΑΞ 3-1

 Την ήτα με σκορ 3-1 γνώρισε πριν λίγο ο ΑΓΙΑΞ στην έδρα των Μετεώρων σε ένα μέτριο από θέαμα ματς. Καλύτερη η αντίπαλη ομάδα, έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Προσπάθησε για κάτι καλό η ομάδα μας που μείωσε στο σκορ στο 50 με τον Καλτσούδα. 
 Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, εμφανώς επηρεασμένες από....
 την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου, την ομάδα των Μετεώρων να έχει την κατοχή αλλά να απειλεί ελάχιστα την εστία του Γιούρη Πετρένκο στα πρώτα λεπτά. Από την άλλη, η ομάδα μας, περίμενε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους της και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει κάτι καλό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα Μετέωρα όσο περνούσε η ώρα και έφτανε προς την λήξη του ημιχρόνου, ανέβαζαν την πίεση τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 36' με κεφαλιά του Γραβάνη. Μάλιστα στο 38' διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Κουβελάς με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετρένκο και την ομάδα του με σαφή προβάδισμα στα αποδυτήρια.
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΑΓΙΑΞ, με τον Γιάννη Καλτσούδα να είναι ο σκόρερ και να ξαναβάζει τον ΑΓΙΑΞ στο παιχνίδι. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, θα μπορούσε να έχει έρθει η ισοφάριση όταν από κόρνερ, ο Μπούλπμος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αυτήν ήταν και η τελευταία ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ με τα Μετέωρα να κάνουν το 3-1 στο 80' με τον Αυγέρο. 

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου