Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Βαλτινό 1-1: Απομακρύνεται η παραμονή....

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο ΑΓΙΑΞ και το Βαλτινό στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Ασπροκκλησιά. Πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Για τον ΑΓΙΑΞ ο οποίος...
 πλήρωσε τις πολλές του απουσίες, σκόραρε ο Γιάννης Καλτσούδας στο 40' βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα μας. Το αποτέλεσμα αυτό σαφώς και δεν ευνοεί τον ΑΓΙΑΞ ο οποίος βλέπει την παραμονή στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία να γίνεται όλο πιο δύσκολη.
  Ο ΑΓΙΑΞ σήμερα μετρούσε τέσσερις απουσίες βασικών του παιχτών. Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Γιούρι Πετρένκο, Γιάννης Αγγέλου, Δημήτρης Μήτραινας και Λάζαρος Μπαλαούρας. Σε αυτές προστέθηκε και η απουσία του Ραφαήλ Γκουρουμάνου ο οποίος συνήθως ερχόταν σαν αλλαγή από τον πάγκο. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας μας Σάκης Μπέττας χρειάστηκε να κάνει αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να δώσει νέους ρόλους σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα του Βαλτινού να μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι αυτήν που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μεσάωρο του παιχνιδιού, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 28' με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον ΑΓΙΑΞ να απαντάει με μια κεφαλιά του Σπύρου Θεμέλη η οποία πέρασε άουτ. Έτσι φτάσαμε στο 40' όπου ο Γιάννης Καλτσούδας εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Μόκα, σταμάτησε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε σωστά δίνοντας το προβάδισμα στον ΑΓΙΑΞ με 1-0, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα και έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Βαλτινού να αποκρούει εντυπωσιακά και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Και αφού σε αυτήν την φάση δεν έγινε το 2-0, στο 53' ήρθε η ισοφάριση για το Βαλτινό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που σωστά καταλόγισε ο διαιτητής. Μάλιστα σε αυτήν την φάση ο Σάκης Κάκιας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφού στην προσπάθεια του να αποσοβήσει σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή του τέρματος, η μπάλα βρήκε στο χέρι του.  Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να πάρει και πάλι το προβάδισμα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Καλτσούδα (65', 78') και τον Μόκα (73'). Το Βαλτινό θα μπορούσε να πάρει την νίκη στο τέλος, αφού στο 85 είχε τετ α τετ το οποίο απέκρουσε ο Πολίτης.
 Να σημειώσουμε τέλος πως ακυρώθηκαν δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Για τον ΑΓΙΑΞ στο 62' για οφσάιντ και στο Βαλτινό στο 82' για επιθετικό φάουλ.
 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου