Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τζάμπα ήττα για τον ΑΓΙΑΞ

 Την ήττα γνώρισε σήμερα ο ΑΓΙΑΞ στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Μπάρας που τελείωσε πριν λίγο στο γήπεδο της Ασπροκκλησιας. Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας σήμερα η οποία αν και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο.....


παρουσιάστηκε αγνώριστη με πολλά κενά και μοιραία γνώρισε την ήττα η οποία ίσως αποδειχθεί σημαντική στην διάρκεια του πρωταθλήματος.
 Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μοναδική ευκαιρία τους στο 3' μόλις λεπτό όταν σε φάουλ έκαναν σωστά την κομπίνα με τον τελικό αποδέκτη να βγαίνει τετ α τετ αλλά τον Αντώνη Πολίτη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο πλασέ που επεχείρησε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, ο ΑΓΙΑΞ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες όταν στο 23 ο Φουσιάνης Β. εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στο 23' με τον Δερμάνη να σεντράρει και τον Καλτσούδα να βγαίνει με τον κοντρόλ πλάγια και να κοντράρει το πλασέ του στον αντίπαλο. Το γκολ για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε στο 43' σε μια φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπου η μπάλα τελικά έφτασε στον Σάκη Κάκια ο οποίος με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έκανε το 0-1.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο, με την Με τον Αχιλλές ΜΠάρας να είναι αυτός που έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 48' αυτήν την φορά όμως ο αντίπαλος επιθετικός που εκμεταλλεύθηκε το λάθος στον χώρο του κέντρου, βρήκε στόχο και ισοφάρισε  το παιχνίδι σε 1-1. Από εκεί και πέρα οι παίχτες του Σακη Μπέττα προσπάθησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες. η πρώτη στο 53' με τον Καλτσούδα ο οποίος ήταν ο αποδέκτης της μπάλα στον συνδυασμό των Μπούλμπου και Δερμάνη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε από πλάγια πέρασε παράλληλα προς την γραμμή του τέρματος και η δεύτερη με πολύ καλή κεφαλιά του Γιώργου Μπούλμπου η οποία πέρασε λίγο άουτ. Στο 63' ήρθε η ολική ανατροπή του σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα όταν η μπάλα ξεγέλασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της ομάδας μας στην απ ευθείας εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων και κατέληξε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε, με τον ΑΓΙΑΞ να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Αχ. Μπάρας να γίνεται επικίνδυνος σε κάθε του αντεπίθεση χωρίς όμως καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο γκολ. 

 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου