Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νίκη με ανατροπή και δυνατά στο κόλπο.....

  Σπουδαία νίκη για τον ΑΓΙΑΞ στο σημερινό εξ' αναβολής παιχνίδι στην Ασπροκκλησιά με αντίπαλο το Νεοχώρι, μια νίκη που βάζει την ομάδα μας για τα καλά σε τροχιά..... παραμονής και την ανεβάζει για πρώτη φορά φέτος πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στον βαθμολογικό πίνακα. Από το παιχνίδι η ομάδα μας κρατάει μόνο τους.....

τρεις βαθμούς αφού η εμφάνισή της δεν.... έπεισε, απόρροια ίσως και της κρισιμότητας του σημερινού παιχνιδιού στο οποίο η νίκη ήταν μονόδρομος.
 Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε αισθητή την παρουσία της από το πρώτο μόλις λεπτό με δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιούρι Πετρένκο στην αριστερή του γωνία. Από εκεί και πέρα, ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να φανεί απειλητικός με τον Αντρέα Μπέλο να σουτάρει από μακριά στο 18' και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ, τον Πάτρα στο 27' να πιάνει σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Δερμάνη και τον ίδιο παίχτη να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από από ευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Όλα αυτά μέχρι το 37' λεπτό της αναμέτρησης όταν με πολύ καλό συνδυασμό των αντιπάλων η μπάλα έφτασε από σέντρα στο ύψος του πέναλτι όπου ο επιθετικός του Νεοχωρίου δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα και να γράψει το 0-1. Και ενώ το παιχνίδι έμοιαζε να στραβώνει για τον ΑΓΙΑΞ, ήρθε στο 43' ο Γιάννης Καλτσούδας με μια πολύ καλή ενέργεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Ο Καλτσούδας εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδρανειά των αντιπάλων στον χώρο του κέντρου, πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με ωραία προσποίηση, πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το 1-1.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες τους ΑΓΙΑΞ μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος ήταν ο κυρίως εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας μας με σημαντικότερη αυτή του 58' λεπτού όταν από συρτή σέντρα του Δερμάνη, σε κενή εστία δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.  Παρ' όλα αυτά το γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα μας, ήρθε τελικά από τον Στέργιο Δερμάνη στο 53' λεπτό όταν εκμεταλλεύθηκε την βαθιά μπαλιά του Μπούλμπου η οποία τον έβγαλε τετατετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο κατέβασμα της μπάλας και πλασέ, έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα μας.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


4 σχόλια:

  1. Η καθυστερημένη ανάρτηση του ρεπορταζ οφείλεται στον Γιάννη Καλτσούδα που με κράτησε έξω για μάθημα μπιρίμπας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο στην ομάδα!ΜΕ νίκη την επόμενη με τη Μπάρα παμε για άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante mwri ajaxara pame na swthoume mwri omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxaxaxa
    xairomai pou ta paradexesai ola !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή