Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Όλα για όλα αύριο για τον ΑΓΙΑΞ.....

 Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα δώσει ο ΑΓΙΑΞ αύριο το απόγευμα στο γήπεδό της Ασπροκκλησιάς, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Νεοχώρι, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αναβληθεί λόγω της χιονόπτωσης που επικρατούσε στην Ασπροκκλησιά. 
 Οι παίχτες της ομάδας μας ξέρουν πως....



αν το αυριανό παιχνίδι τους βρει νικητές, θα είναι η πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος που ο ΑΓΙΑΞ θα βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα μας αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματά της όπου στον δεύτερο γύρο και σε έξι αγώνες έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, αυτήν στην έδρα του Φλαμουλίου. Από την άλλη, το Νεοχώρι το οποίο βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία παίζει ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή του στην κατηγορία και το σίγουρο είναι πως μόνο αδιάφορο δεν θα παρουσιαστεί στο αυριανό παιχνίδι, γι αυτό και η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο κρίνεται απαραίτητη.
 Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο Πεμπτη 26-01-2012 και ώρα 3:00μ.μ. Διαιτητής θα είναι ο Βουτσελάς με βοηθούς τους Μαργιώλη και Ρούσση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου