Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πρώτο διπλό για τον ΑΓΙΑΞ με ανατροπή

 Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2012 ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς αφού στο παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο στο γήπεδο των Σαραγίων, η ομάδα μας ήταν αυτήν που....

πήρε την νίκη με αντίπαλο τον Πλοπιακό και τελικό σκορ 2-1. 
 Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να εμπλέκονται σε δυνατές μονομαχίες δείχνοντας ότι και οι δυο ήθελαν το παιχνίδι. Στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, η οποία ήρθε στο 30', ο Πλοπιακός κατάφερε να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-0. Η απάντηση για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν σε σέντρα του Γιώργου Μπούλμπού από δεξιά και άσχημο διώξιμο αμυντικού των αντιπάλων, η μπάλα έφτασε στον Λάζαρο Μπαλαούρα ο οποίος από κοντινή απόσταση, την έσπρωξε στα δίχτυα βάζοντας και πάλι τον ΑΓΙΑΞ στο παιχνίδι.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ κατάφερε στο 55' να κάνει την ολική ανατροπή με τον Σάκη Μόκα ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ όταν σε γρήγορη αντεπίθεση, βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που είχε ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Δερμάνη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο πλασέ που δοκίμασε και τον Τσίτσαρη του οποίου την κεφαλιά απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας. Από την άλλη ο Πλοπιακός θα μπορούσε να κάνει την ζημιά στον ΑΓΙΑΞ όταν λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, το σουτ του αντίπαλου επιθετικού βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.
 Από το παιχνίδι αποχώρησε στο 55' τραυματίας ο Γιάννης Κοτσίρας με πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και ενώ είχε μπει σαν αλλαγή στο 46'.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου