Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πρόγραμμα και διαιτητές της 25ης αγωνιστικής

Δύσκολη έξοδο και τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής για τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς ο οποίος φιλοξενείται στο Καστράκι από την ομώνυμη ομάδα. Οι δύο ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές ακολουθούν....

διαφορετικές πορείες αφού ο ΑΓΙΑΞ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες και τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του ενώ το Καστράκι δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετρώντας σε αυτές δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό βέβαια δεν έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά την έκβαση του μεταξύ τους αγώνα αφού πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και σίγουρα οι παίχτες του Καστρακίου θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με αντίπαλο την ομάδα μας. Από την άλλη οι παίχτες του Σάκη Μπέντα ξέρουν πως από εδώ και πέρα πλέον κάθε βαθμός που θα παίρνουν θα είναι πολύτιμος και θα προσπαθήσουν να φύγουν από το γήπεδο με θετικό αποτέλεσμα.
 Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 14-01-2012 και ώρα 3:00μ.μ. στο γήπεδο του Καστρακίου. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πάντος με βοηθούς του τους Τζανη και Χιωτη. 
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι της Καλαμπάκας, στο γήπεδο της Διάβας όπου η Κρύα Βρύση θα αντιμετωπίσει τα Μετέωρα. 


Α  Ερασιτεχνική
Ώρα     15:00
Πρίνους Γενεσι - Φλαμουλι Γρατσανης Μαμαλης - Νταλουκας
Φήκης Φήκη - Προδρομος Κουτσαγιας Πελεκάνος - Λεωνιδας Σ
Νεοχωρίου Νεοχώρι - Λογγάκι Μανασης Κ Ρουσσης - Αβρααμ
Φαρκαδόνας Φαρκαδόνα - Βαλτινό Βουτσελας Τσιουλης - Καψούρας
Σαραγίων Πλοπιακος - Καλύβια Τουτουκης Γαντζουλας - Καπερωνης
Διάβας Κρ Βρύση - Μετεωρα Δουλοπουλος Νιωτη - Μανασης Μ
Κηπακίου ΑΕΤ - Αχιλλέας Τζοφωλης Ανδριοπουλος - Νικου
Καστρακίου Εθνικός - Ασπροκλησιά Πάντος Τζανης - Χιωτης
Μπαλκούρας Δήμητρα - Παραληθαίοι Αρετοπουλος Ραπτης - Λεωνιδας Κ

Ρεπώ : Ζάρκο


Θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, πατώντας ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου