Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Παραληθαιοι 1-1

 Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στο σήμερα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς και οι Παραληθαίοι σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλή αγωνιστικά η ομάδα μας, με διαστήματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας αλλά....

και ένα κενό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο δέχθηκε το γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Γιάννη Καλτσούδα τελικά να ισοφαρίζει να δίνει στο 90' τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 22' για τον ΑΓΙΑΞ όταν ο Κάκιας έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έδωσε πολύ ωραία στον κενό χώρο στον Πάτρα ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και έξω από την μεγάλη περιοχή πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 25' ήταν η σειρά του Κάκια να χάσει ευκαιρία όταν ο Δερμάνης έκανε την σέντρα από αριστερά ο Κάκιας έκανε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι αντίπαλοι βρέθηκαν φάτσα με το γκολ αλλά το κοντρόλ του αντίπαλου επιθετικού δεν ήταν σωστό με αποτέλεσμα να φύγει πλάγια μαζί με την μπάλα και να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία. Το ημίχρονο έκλεισε με μια ακόμη πολύ καλή στιγμή για τον ΑΓΙΑΞ όταν ο Δερμάνης συνδυάστηκε πολύ καλά με τον Φουσιάνη ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Αγγέλου που από πολύ καλή θέση δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερες ευκαιρίες αλλά περισσότερη ένταση από τους παίχτες και τους δύο πάγκους. Στο 20' λεπτό του αγώνα χάθηκε σημαντική ευκαιρία από τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος πήρε την ασίστ του Πάτρα και από πλάγια θέση πλάσαρε με την μπάλα να περνάει παράλληλα προς την γραμμή του τέρματος και να καταλήγει άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό έγινε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. 
 Από εκεί και πέρα η ομάδα των Παραληθαίων παίζοντας έξυπνα, κατάφερε για τα επόμενα λεπτά να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνέψει. Όλα αυτά μέχρι μέχρι λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού όπου η πίεση των παιχτών του Σάκη Μπέττα γινόταν όλο και πιο έντονη και προσπαθούσαν να σπάσουν την πολυάριθμη άμυνα των Παραληθαίων κυρίως από τα πλάγια. 
 Τα τελευταία πέντε λεπτά βρήκαν τους γηπεδούχους του ΑΓΙΑΞ να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Δουλόπουλο για δύο παραβάσεις μέσα στην περιοχή όπου δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, την μια στο 40' όταν σε σέντρα που επεχείρησε ο Μπούλμπος, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του αντιπάλου και την δεύτερη στο 44' όπου ενώ η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα, ο διαιτητής έκρινε το χέρι του αντιπάλου ακούσιο. Τέλος στο 45+ του παιχνιδιού ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή όταν ο τελευταίος καταλόγισε πέναλτι εις βάρος τους στο οποίο ευστόχησε ο Γιάννης Καλτσούδας και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μας. 
 Από το παιχνίδι αποχώρησε τραυματίας στο 80' ο Δημήτρης Τσίτσαρης έπειτα από σκαριά αντιπάλου στον αστράγαλο και τον διαιτητή να λέει παίζεται....

  Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


1 σχόλιο: