Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Λογγάκι 2-1: Καθάρισε ο Καλτσούδας.....

 Σημαντική νίκη για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο το Λογγάκι με σκορ 2-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τον ΑΓΙΑΞ στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία.
 Το παιχνίδι δεν άρχισε καθόλου καλά για την ομάδα μας αφού οι παίχτες της ήταν....


στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου νευρικοί και αγχωμένοι χωρίς να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, απόρροια ίσως και της κρισιμότητας του παιχνιδιού το οποίο ήταν σαν τελικός για τον ΑΓΙΑΞ αφού εκτός του ότι σε περίπτωση ήττας θα απομακρυνόταν κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού, η αντίπαλη ομάδα βρίσκετε και αυτήν στις τελευταίες θέσεις και θα είναι μια από τους ανταγωνιστές του ΑΓΙΑΞ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
 Έτσι, οι παίχτες μας πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα και στο 25' βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πολύ καλό για ακόμη ένα παιχνίδι Γιούρι Πετρένκο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και η αναγκαστική αλλαγή του Σάκη Μόκκα ο οποίος αποχώρησε στο 30' κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Παρ' όλα αυτά ο παίχτης που τον αντικατέστησε, ήταν τελικά αυτός που έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στον  ΑΓΙΑΞ. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς και συγκεκριμένα στο 35', φρόντισε να μας θυμίσει πως παρά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω του ότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, παραμένει δεινός σκορερ, αφού έπειτα από μπαλιά του Γιώργου Μπουλπμου από τον χώρο του κέντρου, σταμάτησε την μπάλα, απέφυγε με πολύ καλή κίνηση τον προσωπικό του αντίπαλο και από πλάγια θέση με άψογο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα μας....
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες μας μπήκαν καλύτερα και προσπάθησαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ, το οποίο τελικά ήρθε μετά από ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα όταν σε απόκρουση την οποία έκανε ο Σακης Κάκιας από τον χώρο του κέντρου βγήκε να μπλοκάρει την μπάλα μη υπολογίζοντας σωστά την τροχιά της με αποτέλεσμα να τον περάσει από πάνω και τον Καλτσούδα ο οποίος ακολούθησε την φάση να πετυχαίνει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. 
 Από εκεί και πέρα το Λογγάκι θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Γιούρη Πετρένκο με εκπληκτική απόκρουση, απέτρεψε το γκολ.


2 σχόλια:

  1. ο Καλτσουδας μπηκε μεσα σημερα κ στα ματια εβλεπες το βλεμμα του περσινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!
    ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλτσουδας παιχταραααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή