Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Νίκη με..... υπογραφή Μπαλαούρα

 Νίκη για την ομάδα μας πριν λίγο στο παιχνίδι με  το Γενέσι με σκορ 2-1. Τα δύο γκολ του ΑΓΙΑΞ πέτυχαν ο Ζήσης και Λάζαρος Μπαλαούρας δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση για τον.....

ΑΓΙΑΞ, θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, όπως και οι αντίπαλοι, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι άρχισε με την αντίπαλη ομάδα να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου για τα πρώτα 30' του παιχνιδιού στο οποίο δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση. Στο 25' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ  όταν ο Σάκης Μόκας σέντραρε από πλάγια με τον Παπασωτηρίου να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα δοκάρι και στην συνέχεια άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το Γενέσι απάντησε στην χαμένη ευκαιρία του ΑΓΙΑΞ όταν το σουτ του αντίπαλου παίχτη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιούρι Πετρένκο. Το γκολ για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε στο 33' έπειτα από μακρινή σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και καταπληκτική πάσα του Δερμάνη με το στήθους στον Ζήση Μπαλαούρα ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και πάλι όμως, η απάντηση από το Γενέσι ήταν άμεση αφού στο 35' ήρθε η ισοφάριση με πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου λίγο έλειψε η ομάδα μας να βρεθεί πίσω στο σκορ σε μια φάση στην οποία ο Γιούρι Πετρένκο έδειξε γιατί θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Τρικάλων όταν με καταπληκτική διπλή απόκρουση πάνω στην γραμμή του τέρματος αποσόβησε βέβαιη παραβίαση της εστίας του.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε, με την μπάλα να παίζεται συνεχώς πάνω κάτω και τον ΑΓΙΑΞ να φτάνει στο γκολ με έναν.... άλλον Μπαλαούρα. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Λάζαρου να χριστεί σκόρερ στο 65' όταν έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ, βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Από εκεί και πέρα ο ΑΓΙΑΞ απείλησε κυρίως στις αντεπιθέσεις σε μια από τις οποίες λίγα λεπτά πριν την λήξη του ματς ο Σάκης Μόκας πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έμεινε όρθιος στην προσπάθεια του αντιπάλου να του κάνει φάουλ για να τον ανακόψει, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. 


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου