Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Δήμητρα - ΑΓΙΑΞ 2-0

Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ στο γήπεδο της Δήμητρας με σκορ 2-0. Καλή για ένα ημίχρονο η ομάδα μας, δέχτηκε τα δύο γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει....


 Οι παίχτες του Σάκη Μπέντα μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο με σαφές αμυντικούς προσανατολισμούς, παρ' όλα αυτά ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού στο πέμπτο μόλις λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Σάκη Κάκια που είχε προωθηθεί και το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Αυτήν ήταν η μόνη αξιόλογη φάση για τους δύο αντιπάλους σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα της Δήμητρας είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορέσει να φτάσει κοντά στην εστία του Γιούρη Πετρένκο. Από την άλλη οι δικοί μας παίχτες, έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να κάνουν την ζημιά με τους πολύ γρήγορους Πάτρα και Κτσίρα. Μάλιστα αν ο τελευταίος ήταν λίγο πιο προσεχτικός, θα μπορούσε να φτάσει κοντά σε ένα γκολ αφού σε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις ήταν οριακά οφσάιντ.
 Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δήμητρας μπήκε καλύτερα και πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε σε ένα πεντάλεπτο να καθαρίσει το ματς. Συγκεκριμένα οι αντίπαλοι σκόραραν στο 50' και 55' του αγώνα κάνοντας από εκεί και πέρα το ματς τυπική διαδικασία.
 Και σαν να μην έφτανε η ήττα για τον ΑΓΙΑΞ ήρθαν και δύο νέοι τραυματισμοί να προστεθούν στο απουσιολόγιο του προπονητή της ομάδας και να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την συνέχεια για τον ΑΓΙΑΞ. Συγκεκριμένα στο 60' της αναμέτρησης αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο ο Σάκης Τριμίντζιος ο οποίος σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα χτύπησε στο δεξί του γόνατο με τον τραυματισμό του φαίνεται πολύ σοβαρός. Στην συνέχεια και στο 75' αποχώρησε ο και Κώστας Πάτρας με θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού που λογικά θα τον αφήσει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

 Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου