Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Φήκη - ΑΓΙΑΞ 2-0

 Άλλη μια ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Φήκης με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα με το τελικό αποτέλεσμα να....


είναι 2-0.
 Η ομάδα μας έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ κακό πρόσωπο και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από αυτό το παιχνίδι αφού για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε μακριά από την αντίπαλη εστία, χωρίς να την απειλήσει στο ελάχιστο.
 Η ομάδα της Φήκης, είχε από την την αρχή του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας, έλεγχε τον ρυθμό και προσπαθούσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε να το πραγματοποιήσει στο 35' λεπτό του παιχνιδιού όπου έπειτα από στημένη φάση, στην προσπάθεια απόκρουσης των αμυντικών, η μπάλα πήρε ύψος κατευθύνθηκε προς την μικρή περιοχή όπου ο αντίπαλος επιθετικός, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ομάδα της Φήκης ήταν αυτήν που απειλούσε χάνοντας μάλιστα μια σημαντική ευκαιρία όταν ο Πετρένκο απέκρουσε τετ α τετ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75' όταν σε αντεπίθεση των αντιπάλων, μετά από απόκρουση σε νέο τετ α τετ του Γιούρη Πετρένκο, ο επιθετικός της Φήκης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.
Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου