Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αχιλλέας Μπάρας - ΑΓΙΑΞ 2-0

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο παιχνίδι που έληξε πριν λίγο στην Μπάρα, με αντίπαλο τον Αχιλλέα, με σκορ 2-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον ΑΓΙΑΞ να είναι αυτός που.....



έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά η επιθετική δυστοκία των παιχτών του συνεχίστηκε για άλλο ένα παιχνίδι. Μόλις στο 15' λεπτό της αναμέτρησης, ο Μόκκας πήρε την μπάλα από γρήγορη αντεπίθεση των παιχτών του ΑΓΙΑΞ, πέρασε δύο αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται αφού μόνος του απέναντι στο αντίπαλο τέρμα καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας να γυρίσει και μπλοκάρει την μπάλα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που έχασε ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τον Στέργιο Δερμάνη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά στην εκτέλεση φάουλ του Πάτρα και η μπάλα έφυγε άουτ και τον Σάκη Κάκια του οποίου το πλασέ έπειτα από κόρνερ, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στέλνοντας την μπάλα πλάγια εκεί όπου βρισκόταν ο Πάτρτας ο οποίος με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα άουτ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αχιλλέας ανέβηκε και κατάφερε να προηγηθεί στο 60' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Μ¨αλιστα οι αντίπαλοι διπλασίασαν τα τέρματα τους πέντε λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν... τυπική διαδικασία, αφού οι παίχτες του Αχιλλέα Μπάρας έκλεισαν τους χώρους προς την εστία τους με τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ σαφώς επηρεασμένους από τα δύο γκολ, να μην απειλούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους.


* Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Κώστας Πάτρας με πρόβλημα στο γόνατό του. Του ευχόμαστε περαστικά....


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου