Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΒΑλτινό - ΑΓΙΑΞ 1-0

 Την τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ στην έδρα του Βαλτινού με τελικό αποτέλεσμα 1-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε σε ένα...

πολύ βαρύ γήπεδο και υπό δυνατή βροχή.  Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας άξιζε κάτι παραπάνω αφού έπαιξε πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους αλλά παρουσίασε και πάλι το γνωστό πρόβλημα, αυτό στην επίθεση και στην τελική προσπάθεια.
 Το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας αφού στο 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν η μπάλα από γέμισμα των αντιπάλων, κόλλησε σε μια μπάρα έξω από την περιοχή και ευνόησε τον αντίπαλο επιθετικό ο οποίος σκόραρε. Από εκεί και πέρα οι παίχτες μας προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να το πετύχουν.
 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΑΓΙΑΞ με το παιχνίδι να παίζεται στο μισό γήπεδο και τους παίχτες του Βαλτινού, έχοντας το προβάδισμα, να αμύνονται και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Για την ομάδα μας σε αυτό το διάστημα χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως από στημένες φάσεις με σημαντικότερες αυτήν του Κώστα Πάτρα ο οποίος από την μικρή περιοχή δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ και τον Σάκη Μόκα να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου