Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Λογγάκι - ΑΓΙΑΞ 3-0

 Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς αφού γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του......




Λογγακίου από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0. 
 Ο ΑΓΙΑΞ που μετρούσε πολλές απουσίες κυρίως στην μεσοεπιθετική του γραμμή, προσπάθησε με αρκετές.... αλχημείες στον καταρτισμό της ενδεκάδας από τον προπονητή Γιάννη Γρίβα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι που κρατούσε στα χέρια του στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν επέτρεψε καμία επικίνδυνη φάση μπροστά από τα καρέ της εστίας του Γιούρι Πετρένκο. 
 Με την αρχή όμως του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 50' η άμυνα της ομάδας προδόθηκε από μια στημένη φάση και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα οι παίχτες της ομάδας μας, πήραν μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Δερμάνη και Πάτρα οι οποίοι αστόχησαν από πολύ καλή θέση για να φτάσουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα όπου η ομάδα του Λογγακίου πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 85' και 90' της αναμέτρησης για να φτάσουμε στο τελικό 3-0.

Η ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ:  Πετρένκο, Μπούλμπος, Μήτραινας ( 30' Τσίτσαρης), Αγγέλου, Μπέλλος, Μπαλαούρας Λ., Κάκιας, Τριμίντζιος Α, Μόκκας Σ., Δερμάνης, Πάτρας.

*Η ατυχία με τους τραυματισμούς συνεχίστηκε για την ομάδα μας αφού μέτα τους Μπαλαούρα Ζήση και Ζαχαράκη Δημήτρη, στο 30' της αναμέτρησης αποχώρισε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μήτραινας Δημήτρης με πρόβλημα στην γάμπα του και έτσι γίνεται ο τρίτος παίχτης που τίθεται νοκ-άουτ από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΓΙΑΞ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου