Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ζάρκο - ΑΓΙΑΞ 1-1

 Ένα ακόμη ισόπαλο αποτέλεσμα είχαμε σήμερα το απόγευμα για την ομάδα μας η οποία μετράει πλέον σε πέντε αγώνες τρεις ισοπαλίες. Αυτήν την φορά ήταν εκτός έδρας και αντίπαλός της ήταν η ομάδα του....


Ζάρκου με το τελικό σκορ να είναι 1-1 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο η νίκη θα μπορούσε να πάει και στις δύο ομάδες.
 Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 3' ο Κώστας Πάτρας έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα μας στο σκορ αφού μετά από κλέψιμο της μπάλας από τους αμυντικούς, βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε, έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 έπειτα από λάθος της άμυνας και πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ  του επιθετικού του Ζάρκου.
 Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΓΙΑΞ είχε την κατοχή της μπάλας, έλεγχε τον ρυθμό και έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Κοτσίρα. 
 Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίχτες του Γιάννη Γρίβα ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Δερμάνη να πλασάρει από καλή θέση και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα και τον Κοτσίρα να χάνει άλλη μια καλή ευκαιρία.
 Ότι δεν κατάφεραν αυτοί οι δύο παίχτες, το κατάφερε όμως στο 70' ο Κώστας Πάτρας ο οποίος έπειτα από σέντρα του Σάκη Μόκα, με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τον ΑΓΙΑΞ σε 1-1.
 Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος, το παιχνίδι άνοιξε καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς με την ομάδα του Ζάρκου να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε μια από αυτές.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου