Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Νεοχώρι - ΑΓΙΑΞ 0-0

 Τον Βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στο εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο το Μεγαλοχώρι με τελικό σκορ 0-0. Το παιχνίδι έγινε κάτω από...



πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς η αυξημένη θερμοκρασία που επικρατούσε κατά την διάρκεια του αγώνα δυσκόλεψε κατά πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων οι οποίοι σε κάθε διακοπή του ματς έτρεχαν στους πάγκους να δροσιστούν.
 Έτσι το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες με την κατοχή της μπάλας να έιναι ελαφρά υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι  συχνά την γυρνούσαν  στον χώρο της άμυνάς τους αφού οι παίχτες μας προτίμησαν η πρώτη ζώνη πίεσης να ξεκινάει στο κέντρο του γηπέδου και να χτυπήσουν την αντίπαλη ομάδα με αντεπιθέσεις. 
 Έτσι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ με κύριο εκφραστή των τελικών προσπαθειών τον Σάκη Μόκα που σήμερα αγωνίστηκε στην θέση του σέντερ φορ αφού ο Κώστας Πάτρας που αγωνίστηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια εκεί, λόγω του τραυματισμού του από το παιχνίδι με το Φλαμούλι, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ίδιο ρυθμό που τελείωσε και το πρώτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά, ωστόσο οι άμυνες ήταν δυνατές και δεν άφηναν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις εστίες τους με εξέρεση ένα πολύ καλό απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Λάζαρου Μπαλαούρα το οποίο προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 65 της αναμέτρησης είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ αφού ο Αντρέας Μπέλος τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- και αντικαταστάθηκε από τον Πινιάρα Βασίλη ο οποίος πέρασε στην θέση του σέντερ φορ με τον Μόκα να πηγαίνει πλάγια. 
 Ο Πινιάρας στα λεπτά που αγωνίστηκε έκανε αισθητή την παρουσία του στην επιθετική γραμμή δίνοντας μάλιστα από πλάγια θέση μια θαυμάσια ασίστ με τακουνάκι στον Μόκα του οποίου η σέντρα- σουτ που επιχείρησε πέρασε μπροστά από την εστία του Μεγαλοχωριου χωρίς ένας από τους παίχτες μας να βρεθούν σε πλεονεκτική και θέση να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
 Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του ΑΓΙΑΞ καθώς ο στόχος της σήμερα ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια.

 *Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 * Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε ο Ζήσης Μπαλαούρας ο οποίος έπαιξε όλο το 90λεπτο χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση.

 Η σύνθεση του ΑΓΙΑΞ: Πετρένκο, Μπούλμπος, Κάκιας, Αγγελου, Μπέλος (65' Πινιάρας), Μπαλαούρας Λ., Δερμάνης, Τριμίντζιος, Γκουρουμάνος, Μπαλαούρας Ζ., Μόκας Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου