Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πρόγραμμα φιλικών του ΑΓΙΑΞ

 Τρία φιλικά παιχνίδια απέμειναν μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για να τεστάρει ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Γρίβας την ετοιμότητα των παιχτών του αλλά και....




διάφορα συστήματα και τακτικές που θέλει να εφαρμόσει κατά την διάρκεια της σεζόν. Το πρώτο από αυτά τα φιλικά θα γίνει σήμερα στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς όπου ο ΑΓΙΑΞ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΤ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ.
 Επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22-08 στην έδρα της ομάδας του Λογγακίου ενώ την Πέμπτη 25-08 θα αναμετρηθεί με την Δήμητρα χωρίς ωστόσο να έχει κανονιστεί η έδρα του ματς.
 Τέλος, το τελευταίο φιλικό που θα δώσει η ομάδα μας θα είναι το Σάββατο 27-08 στην έδρα του νεοφώτιστου στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία, Πλοπιακού.
 Και τα τέσσερα φιλικά που απομένουν είναι δυνατά και με ομάδες που ο ΑΓΙΑΞ θα τις βρει αντίπαλους και στο πρωτάθλημα. Χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια αναμένεται να πάρουν όλοι οι παίχτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου