Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σημαντικές προσθήκες για τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς!!!!

  Μετά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, ήρθε και η.... ώρα των μεταγραφών και μάλιστα αυτό γίνεται με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς απέκτησε τον.....



Giouri Petrenko ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και θεωρείται από τους καλύτερους του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της ΑΕΤ, τις προηγούμενες μέρες είχε έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΓΙΑΞ και σήμερα με την σύμφωνη γνώμη και του προέδρου της ΑΕΤ οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του. 

Ο πρόεδρος της ομάδας μας με τον Giouri Petrenko την στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του




  Παίχτης του ΑΓΙΑΞ είναι από σήμερα και ο Αλέκος Σκίμπι ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και σε αυτόν της άμυνας. Ο Σκίμπι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πορταϊκού, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδας μας την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Αλέκος Σκίμπι με την φανέλα του Πορταϊκού.

 Τέλος στον ΑΓΙΑΞ θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο ο Ζήσης Μπαλαούρας ο οποίος με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν συγκαταλέγεται στους πολυτιμότερους παίχτες της ομάδας αφού βοήθησε σημαντικά τον ΑΓΙΑΞ να στεφθεί πρωταθλητής. Επιθυμία του ίδιου του παίχτη ήταν να παραμείνει στην ομάδα και έτσι η συμφωνία μαζί του ήταν.... τυπική υπόθεση.






 Από την διοίκηση τονίζεται πως θα γίνουν ακόμη 3-4 μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες ημέρες οι οποίες και θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου