Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι παντρεμένοι είχαν.... ψυχή!!!

 Υπό κανονικές συνθήκες η χθεσινή ημέρα θα ήταν ημέρα φιέστας για τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, η οποία όμως, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, αναβλήθηκε.
 Έτσι, αντί για φιέστα, το απόγευμα της Κυριακής διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι μεταξύ των συγχωριανών μας, με τους "πορτοκαλί" να είναι η ομάδα των.....


Παντρεμένων και τους "μπλε", αυτή των Ανύπαντρων. Από την πρώτη ανάγνωση των δύο ενδεκάδων, το παιχνίδι έμοιαζε με ντέρμπι αφού και οι δύο φαινόταν πολύ δυνατές και αποφασισμένες για την νίκη. Μάλιστα, πολλά ήταν τα στοιχήματα ανάμεσα στους αντιπάλους παίχτες των δύο ομάδων με έπαθλο φυσικά τα ποτά των παιχτών στο βραδινό πανηγύρι του χωριού....
 Το ματς ήταν αμφίρροπο από την αρχή του με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 4-4. Παρ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο μετά το προβάδισμα των Ανύπαντρων με 5-4, οι Παντρεμένοι έδειξαν ότι διέθεταν την απαιτούμενη ποιότητα και γύρισαν το ματς φτάνοντας το σκορ στο 8-6, με το τελευταίο γκολ να το σημειώνουν οι Ανύπαντροι και να μειώνουν στο τελικό 9-8.
 Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού, βρήκε τους Ανύπαντρους να διαμαρτύρονται ότι το ματς έληξε πολύ νωρίτερα απ΄ότι έπρεπε, νιώθοντας.... ηθικοί νικητές. Μάλιστα, οι Ανύπαντροι ήταν αυτοί που κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι για να πανηγυρίσουν την..... επιτυχία τους.
 Από την άλλη οι Παντρεμένοι, είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στα αποδυτήρια και περίμεναν την έλευση των αντιπάλων για να ανοίξουν τις σαμπάνιες και να δείξουν ποίοι ήταν οι πραγματικοί νικητές του παιχνιδιού.
*Η παρουσία 2-3 ανύπαντρων παιχτών στην ενδεκάδα των παντρεμένων άφησε πολλά ερωτηματικά και τα σενάρια πήραν.... φωτιά.

*Οι... ηθικοί νικητές της ομάδας των ανύπαντρων με τις διαμαρτυρίες τους μετά το τέλος του αγώνα, μας θύμισαν τις διαμαρτυρίες των παιχτών της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που είχε πάρει ο Ολυμπιακός με την υπόθεση Βάλτνερ. Αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι αφού αρχηγός των ανύπαντρων και παίχτης ο οποίος διαμαρτυρήθηκε πιο έντονα από όλους ήταν ο Σάκης Μόκκας, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του...... 
ΟΙ ΠΑΊΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΆΔΕΣ
Παντρεμένοι: Πολίτης Αντώνης, Κακούσιος Νίκος, Μαλικόπουλος Αθανάσιος, Παπασωτηρίου Η. Χρήστος, Τριμίντζιος Σάκης, Μόκκας Παύλος, Μαραγκούλης Μανώλης, Παπασωτηρίου Νίκος, Αργυρόπουλος Γιάννης, Πινιάρας Κ. Βασίλης, Τριμίντζιος Βασίλης, Γκουλιάφας Λ. Τάκης, Κοτσίρας Γιάννης, Χρισκιώτης Θύμιος.

Ανύπαντροι: Ζήκος Αθανάσιος, Γκουλιάφας Σωκράτης, Μόκας Σωτήρης, Γκουλιάφας Χ. Δημήτρης, Ζιώγας Μένιος, Μπαλαούρας Ναπολέον, Φουσιάνης Βασίλης, Φουσιάνης Μιχάλης, Μπέλλος Χρήστος, Μόκκας Σάκης, Μπαλαούρας Λάζαρος, Αργυρός Βασίλης.

1 σχόλιο: