Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Βράβευση και δηλώσεις Καλτσούδα στο goaltrikala.gr...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αθλητική ιστοσελίδα goaltrikala.gr αλλά και το κατάστημα αθλητικών ειδών Galacticos, βράβευσαν τον πρώτο σκόρερ της Α΄ΕΠΣΤ αλλά και τα δύο «κανόνια» των δύο ομίλων της Α1. Τις δύο προηγούμενες σεζόν στην πρώτη κατηγορία είχαν κόψει πρώτοι το νήμα οι....




Γκαρνάρας και Τσικρικάς  ενώ στην Α1 είχαν τερματίσει στις κορυφές του πίνακα οι Χασιώτης, Στεφόπουλος, Τζάνης, Τσιαμπαλής – Κακάβας.
Φέτος πρώτος στην Α΄ΕΠΣΤ τερμάτισε ο Βαγγέλης Τσιούκας του Φλαμουλίου, ο οποίος μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με 66 γκολ ενώ στην Α1 τερμάτισαν πρώτοι οι Γιώργος Λιάπης του Ηρακλή Ζάρκου και Γιάννης Καλτσούδας της Ασπροκκλησιάς.
Τις απονομές στους «κανονιέρηδες» έκανε ο ιδιοκτήτης του Galactico’s, Βασίλης Μπανάσιος ο οποίος αφού τους έδωσε συγχαρητήρια, τους μοίρασε δώρα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των τριών παιχτών.

Βαγγέλης Τσιούκας Φλαμούλι (30 γκολ)«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το goaltrikala.gr και το κατάστημα Galactico’s για την όμορφη αυτή εκδήλωση. Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να κινητοποιήσουν τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του τόπου μας ώστε να προβούν σε κάτι ανάλογο…  δίνοντας έτσι κίνητρο σε νεαρά παιδιά, όπως ο Γιάννης Καλτσούδας για να έχουν μεγαλύτερη αγάπη και χαρά για το ποδόσφαιρο. Αυτά τα νεαρά παιδιά θα πρέπει να προσεχθούν από τη μεγάλη ομάδα των Τρικάλων καθώς αρκετά από αυτά διακρίνονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Το γκολ είναι προϊόν ομαδικό. Αν έχεις καλούς συμπαίκτες τότε μπορεί και πετυχαίνεις πολλά γκολ. Ουσιαστικά για να βγω πρώτος σκόρερ είχα μεγάλη βοήθεια από τους συμπαίκτες μου στους οποίους και αφιερώνω αυτή τη διάκριση».

Γιώργος Λιάπης Ηρακλής Ζάρκου (38 γκολ)Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την πορεία που είχαμε στο Ηρακλή Ζάρκου φτάνοντας την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά για κάτι καλό, πίστεψα στους παίκτες, αυτοί πίστεψαν σε εμένα και φέραμε μαζί την ομάδα στην Α’ ερασιτεχνική μετά από 27 χρόνια.
Τα γκολ είναι αφιερώνω στην γυναίκα μου και στον γιό μου που μου έδωσαν δύναμη για να ανταποκριθώ στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.
Σε ότι αφορά τη βράβευση… θα ήθελα να πω πως είναι άξιοι συγχαρητηρίων εκείνοι που τιμούν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου με τέτοιες ενέργειες σα τη σημερινή. Θα πρέπει και κάποιοι άλλοι αρμόδιοι να βρεθούν κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ανάλογες εκδηλώσεις. Εξάλλου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλοι όσοι σχετίζονται με αυτό αποτελούν τους αιμοδότες των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων σε κάθε νομό



Γιάννης Καλτσούδας Άγιαξ Ασπροκκλησιάς (43 γκολ) «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους συμπαίκτες μου στην Ασπροκκλησιά γιατί χωρίς αυτούς σε καμία περίπτωση δεν θα πετύχαινα τα 43 γκολ, τον κ.Κακούσιο που με εμπιστεύτηκε από την αρχή της χρονιάς αλλά και την διοίκηση που ήταν κοντά μας. Θέλω να αφιερώσω αυτό που πέτυχα στην αδερφή μου, Ρία, η οποία από την αρχή του πρωταθλήματος μου είχε πει πως θα βάλω πάνω από 30 γκολ. Ευχαριστώ πάρα πολύ το κατάστημα αθλητικών ειδών Galactico’s και την αθλητική ιστοσελίδα goaltrikala.gr για την βράβευση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξέρεις ότι κάποιοι στηρίζουν αυτό που κάνεις και ότι οι κόποι σου δεν πάνε χαμένοι και ότι από κάποιους αναγνωρίζονται.

Πηγή: goaltrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου