Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σηκώνει κούπα ο ΑΓΙΑΞ!!!!!

  Και μαθηματικά πρωταθλητής της Α1' ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΓΙΑΞ μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε στην έδρα του τρίτου της βαθμολογίας Πύργου. Έτσι, η τελευταία αγωνιστική έχει 



τυπικό χαρακτήρα και προσφέρεται για μια ακόμα ....φιέστα, με αφορμή την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου κάτι που όπως έχουμε ξαναγράψει, γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.
 Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα του Πύργου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας την νίκη, μια νίκη  γοήτρου αφού ο Πρόδρομος είχε νικήσει το πρωί και είχε εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου. Έτσι σε συνδυασμό με το κίνητρο που είχαν οι παίχτες του Νίκου Κακούσιου, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην δύναμη και υπήρξαν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διακοπές είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω των διαπληκτισμών που υπήρξαν ανάμεσα στου ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παίχτης της ομάδας του Πύργου δέχτηκε την κίτρινη κάρτα αφού αντέδρασε με υβριστικό σχόλιο εναντίον παίχτη του ΑΓΙΑΞ μετά από μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Ο παίχτης συνέχισε να βρίζει παίχτη και διαιτητή, με τον τελευταίο, ένα λεπτό αργότερα να του δείχνει την κόκκινη κάρτα και να τον στέλνει πρόωρα στα αποδυτήρια.
 Στο δεύτερο ημίχρονο τα πνεύματα ηρέμησαν, οι παίχτες άφησαν στην άκρη τις ....κοκορομαχίες και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο, με τον ΑΓΙΑΞ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να φτάνει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι, φτάσαμε στο 70' του αγώνα στο οποίο ....μίλησε ο πρώτος σκόρερ του ΑΓΙΑΞ, Γιάννης Καλτσούδας ο οποίος έλειπε από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας, έμαθε από τους συμπαίχτες του τα ....κατορθώματα του Ντάνα με το πολύ όμορφο γκολ που είχε πετύχει και βάλθηκε να το ξεπεράσει σε ομορφιά και εκτελεστική δεινότητα. Έπειτα από μακρινή σέντρα του Παπαγεωργόπουλου, ο Καλτσούδας μπήκε στην πορεία της μπάλας και χωρίς να βλέπει το τέρμα με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντi γωνία του τερματοφύλακα του Πύργου ο οποίος έμεινε άγαλμα...
 Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης προσπάθησε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πετύχει το γκολ της .....χρονιάς με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από συρτή σέντρα και τακουνάκι που έκανε από πλάγια θέση. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι όταν στο 80' ο Κοτσίρας βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά καθυστέρησε να τελειώσει την φάση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας να αποκρούσει το πλασέ που επιχείρησε. Το παιχνίδι έληξε με την ομάδα του Πύργου να κάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση με την μπάλα να περνάει και στις δύο λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αντώνη Πολίτη.

Σύνθεση ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β. (Πολίτης), Κακούσιος, Μήτραινας, Μόκας, Μπαλαούρας Λ, Τριμίντζιος Α., Ντάνας (65' Μπέλος), Παπαγεωργόπουλος (60' Ζαχαράκης), Μπαλαούρας Ζ., Κοτσίρας, Καλτσούδας.



1 σχόλιο:

  1. BRAVO AJAX!!!! FETOS H !!!!!!!!!! FIESTA HTAN ALIOTIKH GIATI EINAI ASPROKKLISIOTIKI.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή