Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Νίκη και άνοδος για τον ΑΓΙΑΞ!!!!!!!

 Την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, αφού με την νίκη που σημείωσε απέναντι στα Αμπελάκια με σκορ 3-2, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α' κατηγορία, κάτι που καταφέρνει....


για πρώτη φορά στην ιστορία του. Επίσης φέτος, οι παίχτες της ομάδας μας κατάφεραν κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί αφού συγκέντρωσαν στην έδρα τους το απόλυτο των βαθμών με 17 νίκες σε 17 αγώνες. 
 Το παιχνίδι με τα Αμπελάκια, μόνο εύκολο δεν ήταν αφού πριν από την έναρξη του, ο προπονητής της ομάδας μετρούσε τέσσερις σημαντικές απουσίες αφού, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν αγωνίστηκαν ο πρώτος σκόρερ όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών και βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Καλτσούδας, ο Ζαχαράκης, ο Μπαλαούρας Ζ. και ο Παπαγεωργόπουλος. Επίσης πριν το παιχνίδι αμφίβολη ήταν και η συμμετοχή του Τριμίντζιου Α., ο οποίος τελικά τέθηκε στην διάθεση της ομάδας, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Πρόδρομο. Έτσι με αυτές τις απουσίες, ο καταρτισμός της ενδεκάδας ήταν ένας γρίφος και πολλοί παίχτες αναγκάστηκαν να παίξουν σε θέσεις που τους ήταν άγνωστες. 
 Ο ΑΓΙΑΞ ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Τριμίντζιο Β. και αμυντική τετράδα από δεξιά προς αριστερά τους Μόκα, Κακούσιο, Μήτραινα και Κονταξή. Στην μεσαία γραμμή ήταν ο Τριμίντζιος Α. μαζί με τους Μπαλαούρα Λ. και Ντάνα οι οποίοι είχαν αριστερά τους τον Μπέλλο και δεξιά τον Γκουρουμάνο με μοναδικό προωθημένο τον Κοτσίρα. Αυτή η αναγκαστική αλλαγή των θέσεων αποσυντόνισε θα λέγαμε τον ΑΓΙΑΞ με αποτέλεσμα τα Αμπελάκια να μπούνε καλύτερα στο παιχνίδι και να καταφέρουν να προηγηθούν στο 19' με σκόρερ τον Μπιλιάλη. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τα Αμπελάκια να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν την εστία του Τριμίντζιου ο οποίος κράτησε το 1-0 σε τετ α τετ παίχτη της αντίπαλης ομάδας στο 40'. Έτσι φτάσαμε στο 44' του αγώνα στο οποίο ο ΑΓΙΑΞ έφτασε στην ισοφάριση με ένα εκπληκτικό γκολ του Παναγιώτη Ντάνα με απ' ευθείας γυριστό σουτ έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μόκα.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για την ομάδας μας αφού μόλις στο 47' ο Κοτσίρας με σουτ διαμόρφωσε το 2-1. Μάλιστα τα πράγματα για τον ΑΓΙΑΞ φάνηκε να ...απλοποιούνται στο 51' αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες. Από εκεί και πέρα οι παίχτες μας έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ με σημαντικότερη αυτήν του Μπαλαούρα Λ. ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι στο 60'. Στο 88' του αγώνα τα Αμπελάκια κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Τσιάντας και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 το οποίο όμως δεν ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοτσίρας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 που σήμανε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παιχτών της ομάδας μας οι οποίοι γιόρτασαν την άνοδο στον αγωνιστικό χώρο με σαμπάνιες τις οποίες είχε φροντίσει να φέρει στο γήπεδο ο αρχηγός της ομάδας,  Τριμίντζιος Β.

* Λόγω των πολλών απουσιών, σαν αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ αγωνίστηκε για 30 περίπου λεπτά και ο Πινιάρας Βασίλης ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ρισκάροντας πιθανή υποτροπή. Παρ' όλα αυτά, αν και έπαιζε με ...ένα πόδι, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε σημαντικά τον ΑΓΙΑΞ. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον Βασίλη είναι ένα μεγάλο μπράβο.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου