Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Βαγγέλης Πλεξίδας: "Θα πάρω την ομάδα και θα την πάω στην.... Ασπροκκλησιά"

 Φυσικά και η ατάκα που διαβάζετε στον τίτλο δεν βγήκε από το στόμα του μεγαλομετόχου του Α.Ο. Τρίκαλα Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά πρόκειται για ένα...



λογοπαίγνιο της καθημερινής εφημερίδας των Τρικάλων "Πρωινός Λόγος" για το οποίο μας ενημέρωσε ο φίλος του blog, Πινιάρας Τάσος. Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο της εφημερίδας στάθηκε η κόντρα που έχει ο κύριος Πλεξίδας με τον Δήμο Τρικαίων όσον αφορά τα οφειλόμενα της Π.Α.Ε. προς αυτόν. 
 Έτσι, ο φακός της εφημερίδας, αφού απαθανάτισε στις κερκίδες του σταδίου, στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας των Τρικάλων με τα Γιάννενα, τον αντιδήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων κύριο Σπανό, να συνομιλεί με τον κύριο Πλεξίδα, έβαλε την φωτογραφία στην τελευταία σελίδα των αθλητικών της προσθέτοντας τον παρακάτω διάλογο:
Σπανός: "Βαγγέλη σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω αλλά ο Δήμαρχος είναι ξεκάθαρος. Θέλει τα λεφτά..."
Πλεξίδας: "Θόδωρα, θα πάρω την ομάδα και θα παίξω στην Ασπροκκλησιά...."
 Φυσικά η επιλογή της εφημερίδας να αναφέρει την Ασπροκκλησιά μόνο τυχαία δεν είναι αφού πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στον αγώνα της ομάδας μας με το Δενδροχώρι, δημοσιογράφος του Πρωινού Λόγου είχε βρεθεί στο γήπεδο μας να καλύψει το ρεπορτάζ και είχε αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον αγωνιστικό χώρο και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. 
 Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι σε σημερινή συνάντηση του κυρίου Πλεξίδα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κύριο Λάππα, οι δύο άντρες ήρθαν σε συμφωνία για τα οφειλόμενα της Π.Α.Ε. Έτσι το θέμα, όπως ανακοίνωσαν και οι δύο, θεωρείται λήξαν και η ομάδα των Τρικάλων δεν θα μας κάνει την τιμή να πατήσει το γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.
 Παρακάτω σας παραθέτουμε και την φωτογραφία από την εφημερίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου