Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φιλικό παιχνίδι: ΑΓΙΑΞ - Κρύα Βρύση 3-6

 Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγεμα στο γήπεδο του χωριού μας με τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς να αντιμετωπίζει την ομάδα της Κρύας Βρύσης. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλό κλίμα αφού οι δύο ομάδες ανήκουν στην επαρχία Καλαμπάκας και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.


 Έτσι, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ως βασικοί, ενώ οι ποδοσφαιριστές, απαλλαγμένοι από το άγχος της νίκης και των τριών βαθμών, πρόσφεραν πολλές όμορφες στιγμές στους φιλάθλους και φυσικά πολλά γκολ αφού το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-6.
 Η ομάδα της Κρύας Βρύσης είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Από την άλλη, ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να πιέσει την αντίπαλη ομάδα όσο αυτό ήταν δυνατό αφού η αντίπαλοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον ΑΓΙΑΞ, αφού αγωνίζονται μια κατηγορία πάνω από αυτόν. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο.
 Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Καλτσούδας, Γκουρουμάνος και Μπελος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου