Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα 30ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

 Εμβόλιμη αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 26-04-2011 με τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς να φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο του χωριού μας την ομάδα της Πιαλείας. Οι παίχτες μας είχαν την ευκαιρία την προηγούμενη βδομάδα, με τα δύο φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν, από την μια να διατηρήσουν....



τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαν πριν την διακοπή και από την άλλη να αποφορτιστούν από το άγχος της νίκης και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Έτσι αύριο αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με την σοβαρότητα που τους διακρίνει φέτος και με στόχο την νίκη και μόνο αυτήν έτσι ώστε να παραμείνουν πρώτοι στην βαθμολογία.
 Επίσης, επιπλέον κίνητρο για τους παίχτες μας θα πρέπει να αποτελέσει και ο φίλαθλος κόσμος που αναμένεται να έρθει στο γήπεδο, αφού πολλοί είναι αυτοί που έχουν μείνει στο χωριό από τις γιορτές του Πάσχα και θα παρευρεθούν στο γήπεδο. 
 Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 5:00μ.μ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζοφώλης με βοηθούς του τους Μπλέτσα και Τσιούλη.
 Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής, ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ της Περιστέρας και του Προδρόμου με την πρώτη να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την μάχη της ανόδου, αφού έχει μείνει οχτώ βαθμούς πίσω από την δεύτερη προνομιούχο θέση στην οποία βρίσκεται ο αυριανός της αντίπαλος. Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε αγώνα πρωταθλήματος για τρίτη φορά φέτος αφού το πρώτο τους παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια και επαναλήφθηκε με την Περιστέρα τελικά να παίρνει την νίκη.
 Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΓήπεδοΟμάδεςΔιαιτητέςΒοηθοί
ΠηγήςΠηγή - ΠρίνοςΚουτσάγιαςΝικου - Λεωνίδας Γ.
ΔενδροχωρίουΔενδροχώρι - ΓόμφοιΠάντοςΠαπανικολαου - Ρούσι
ΛυγαριάςΛυγαριά - ΠθργετόςΜανασήςΛεωνίδας Κ. -Στεφόπουλος
Αγ. Βησ/ναΑγ. Βησ/νας -ΠορταικόςΓαντζούλαςΜυλωνάς Χ. - Ράπτης
ΠύργουΠύργος - ΧρθσομηλιάΓρατσάνηςΝιώτη - Μανασής Μ.
ΑσπροκλησιάςΑσπροκκλησιά - ΠιαλείαΤζοφώληςΜπλέτσας - Τσιούλης
Αγ. ΜονήςΑμπελάκια - ΠανχασιακόςΤουτούκηςΒουτσελάς - Τανάγιας
ΠεριστέραςΠεριστέρα - ΠρόδρομοςΔουλόπουλοςΜπαιρακτάρης - Νταλόυκας

Διάβα - Μεγάρχη0-3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου