Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πορταϊκός - ΑΓΙΑΞ 1-3: Πέρασε από την Πύλη της... ανόδου

Σπουδαίο διπλό πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλήσιάς στην έδρα του Πορταϊκού κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την εκπλήρωση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με τις δύο ομάδες...

να θέλουν να φτάσουν στην νίκη, η κάθε μια βέβαια για δικούς της λόγους. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα ανεπανάληπτο τετατετ στο 3' με τον Γιάννη Κοτσίρα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΓΙΑΞ συνέχισε να πιέζει, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες μέχρι και το 20' στο οποίο η ομάδα του Πορταϊκού κέρδισε πέναλτι και βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ με 1-0. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν παίχτηκε μπάλα λόγω των πολλών διακοπών που υπήρξαν στο παιχνίδι. Αφορμή για όλα αυτά ήταν η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε παίχτης της γηπεδούχου ομάδας μετά από έντονη διαμαρτυρία και απρεπής έκφραση προς τον διαιτητή για μια αμφισβητούμενη φάση. Μάλιστα σε μια από αυτές τις διακοπές, ο διαιτητής απείλησε πως θα διακόψει το ματς αν δεν ηρεμήσουν τα πνεύματα, κάτι που έγινε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Νίκου Κακούσιου, έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν ασφυκτικά την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα και έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από ριμπάουντ που πήρε ο Καλτσούδας στο 55' μετά από σουτ του Κοτσίρα και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.

Η πίεση από την ομάδα μας συνεχίστηκε, χάνοντας ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Κακούσιου και καταπληκτικό διαγώνιο σουτ του Κοτσίρα ο οποίος έγραψε το 1-2 για την ομάδα μας. Τον επίλογο στην μεγάλη νίκη για τον ΑΓΙΑΞ έγραψε στο 80' ο πρώτος σκόρερ όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του νομού Γιάννης Καλτσούδας, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κοτσίρας.

*MVP για την ομάδα μας ο Γιάννης Κοτσίρας που ήταν μέσα και στα τρία γκολ σκοράροντας το ένα από αυτά.

*Συγκλονιστκός για άλλη μια φορά ο Ευρυπίδης Κονταξής που παρά τον τραυματισμό του, συνέχισε τον αγώνα μεταφέροντας και στους συμπαίχτες του το πνεύμα του νικητή που τον διακρίνει.

*Για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρών στην έδρα του Πορταϊκου παρά τον άσχημο καιρό, την συνεχή βροχή και τα πολλά χιλιόμετρα που έπρεπε να δυανίσουν.

Για τον λόγο αυτόν οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, τους ευχαρίστησαν θερμά μετά το τέλος του αγώνα.

Σύνθεση του ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κακούσιος, Κονταξής, Μόκας (55' Ζαχαράκης), Μπέλος, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ.(60' Ντάνας), Μπαλαούρας Ζ., Κοτσίρας, Παπαγεωργόπουλος, Καλτσούδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου