Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πηγή – Ασπροκκλησιά 0-1

Μεγάλη νίκη το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Πηγής για την ομάδα μας με το γκολ να έρχεται από τον....


συνήθη ύποπτο Γιάννη Καλτσούδα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτήν που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τους Καλτσούδα, Μπαλαούρα και Κοτσίρα να μην μπορούν να βρουν στόχο. Στην συνέχεια η ομάδα της Πηγής έκλεισε τους χώρους και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που είχε την κατοχή και έλεγχε τον ρυθμό αλλά ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στου παίχτες μας να βάλουν την μπάλα κάτω και να κάνουν ευκαιρίες για γκολ. Έτσι το παιχνίδι εξελισσόταν με την μπάλα να σηκώνεται σε πολλές περιπτώσεις ψηλά και να γίνεται διεκδικήσιμη, παιχνίδι που σαφώς δεν μας ευνοεί. Παρ’ όλα αυτά, οι παίχτες μας προσπάθησαν να κάνουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε την νίκη και χάθηκαν μερικές μικρό-ευκαιρίες, χωρίς όμως να γίνει η κλασική ευκαιρία για την ομάδα μας.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε με λευκή ισοπαλία και η ομάδα μας θα άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Πηγή, ήρθε ο Γιάννης Καλτσούδας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να δώσει το τρίποντο στον ΑΓΙΑΞ με κοντινό πλασέ έπειτα από πολύ καλή ενέργεια του Ζαχαράκη Δημήτρη. Όπως είναι φυσικό, το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλα από τους παίχτες του Νίκου Κακούσιου αφού όλοι τους έγιναν ένα κουβάρι με τον σκόρερ της ομάδας μας.


*Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας Βασίλης Τριμίντζιος, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πρόσωπο από τον προηγούμενο αγώνα και έτσι στην θέση του αγωνιστικέ ο Πολίτης Αντώνης. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

*Τραυματίας αποχώρησε ο Μπαλαούρας Λάζαρος από τον αγωνιστικό χώρο στο 65’ λεπτό με τράβηγμα στον δικέφαλο.

*Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι του ΑΓΙΑΞ που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πηγής να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν φέτος οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι και τους ευχαριστούν πολύ…

Ενδεκάδα ΑΓΙΑΞ: Πολίτης, Κακούσιος, Μήτραινας, Κονταξής, Μόκας, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ. (50’ Ντάνας), Κοτσίρας (85’ Κιτσόπουλος), Μπαλαούρας Ζ., Παπαγεωργόπουλος (75’ Ζαχαράκης), Καλτσούδας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου