Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ή στο πλεχτό ή στο.... μαντρί!!!

Ένα ενδιαφέρον θέμα έδωσε στο blog μας ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Καλτσούδας πριν λίγες μέρες και σας το παρουσιάζουμε. Ο Γιάννης λοιπόν βρήκε στο γνωστό blog «tromaktiko» μια δημοσίευση που έχει να κάνει με έναν από τους αντιπάλους μας στο φετινό πρωτάθλημα.
Πρόκειται για την ομάδα του....



Πύργου και συγκεκριμένα για το γήπεδο της, το οποίο όπως διαβάσαμε στο blog, συνορεύει με δύο μαντριά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με το «τρομακτικό», όταν κάποιος ποδοσφαιριστής σουτάρει άστοχα, η μπάλα να κατευθύνεται στο μαντρί και έτσι να κάνει και την δουλειά των λεγόμενων ball boy δύσκολη αφού τα τσοπανόσκυλα παραμονεύουν… Βέβαια να τονίσουμε ότι η ομάδα του Πύργου δεν φέρει καμία ευθύνη για την όλη κατάσταση, αφού η έκταση είναι δημοτική.
Η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πύργου στο γήπεδο για το οποίο μιλάμε, την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έτσι θα διαπιστώσουμε αν η ανάρτηση του δημοφιλέστερου ίσως blog της Ελλάδας λέει την αλήθεια. Παρακάτω σας δίνουμε τον σύνδεσμο από το «τρομακτικό».

Όταν στα Τρίκαλα οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκουν δίχτυα, βρίσκουν το …μαντρί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου