Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πάτησε κορυφή ο ΑΓΙΑΞ

Την πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Περιστέρα μοιράζεται ο ΑΓΙΑΞ μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα το πρωί.
Η ομάδα μας πέρασε άνετα από την έδρα του αδύναμου...



Άγιου Βησσαρίωνα αφού κέρδισε με το ευρύ 0-6. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας και μόλις στο 15 λεπτό της αναμέτρησης το σκορ είχε γίνει 0-3 με γκολ των Κοτσίρα και Καλτσούδα (2). Η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό της μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας όμως ακόμα και έτσι, πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ σκόραρε άλλες τρεις φορές με τον Καλτσούδα να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και να φτάνει στα τέσσερα προσωπικά σε αυτό το παιχνίδι. Το τελικό 0-6 έκανε ο Παναγιώτης Ντάνας με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Η νίκη αυτήν σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής, φέρνει τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας με έναν βαθμό πίσω του τον Πρόδρομο και έξι την ομάδα του Πύργου.
Ενδεκάδα ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κακούσιος (45 Ζιώγας Μ.Κ.), Μήτραινας, Μπαλαούρας Λ. Μόκκας (70 Ζιώγας Μ.Β.), Τριμίντζιος Α., Ντάνας, Μπαλαούρας Ζ. (60 Ζαχαράκης), Κοτσίρας, Παπαγεωργόπουλος, Καλτσούδας.

* MVP για την ομάδα μας, ο Γιάννης Καλτσούδας αφού σημείωσε 4 γκολ.

1 σχόλιο: