Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πανχασιακός - Ασπροκκλησιά 4-5

Σε ένα ματς με πολλές ανατροπές στην έδρα του Πανχασιακού, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη με σκορ 4-5....


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας καθώς από τα πρώτα λεπτά του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Λιατσικούρας από πλάγια θέση. Στο 35 λεπτό του αγώνα ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΓΙΑΞ μετά από δυνατό σουτ του Κοτσίρα κ έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανχασιακός πήρε πάλι προβάδισμα, με γκολ του Θεμέλη με πλασέ από το ύψος της μικ΄ρης περιοχής για να έρθει ο Καλτσούδας στο 60 και να φέρει πάλι το παιχνίδι στα ίσια και το σκορ στο 2-2. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έριξε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να δεχτεί 2 γκολ με απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τα δύο αυτά γκολ, ξύπνησαν τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να γυρίσουν ένα χαμένο όπως έμοιαζε παιχνίδι με γκολ του Παπαγεωργόπουλου (80), Μπαλαούρα Λ. (89) και Κοτσίρα (93).
Με την νίκη αυ΄την η ομάδα μας, μένει ζωντανή στο κυνήγι των δύο π΄ρωτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο στην Α κατηγορία.


Η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο του Πανχασιακού

*Περισσότερες φωτογραφίες από το σημερινό παιχνίδι, στην ενότητα φωτογραφίες του blog από το μενού....

2 σχόλια: